Merhabalar arkadaşlar! Bayadır burayı takip ediyorum ama ilkkez yazıyorum.. adetime dokuz gün vardı miydem bulandı ve afedersiniz bütün yediklerimi çıkarttım başım döndü filan..
Daha test yapmadım adetime altı gün var sizce hamile belirtisi olabilir mi? Bir gün halsiz yattım
Şimdi de sıksık acıkıyorum ki yemekle hiç aram yoktu normalde

karmilelif hamileliği çok istiyosan eğer psikolojik olabilir ama erken gebelik testi yaparsan sonuç çıkabilir

karmilelif CANIM inanırmısın bende şuan seninle aynı durumdayım yazıyordum tam senin yazını gördüm sana cevap verim dedim benimde adetime 1 hafta var daha midem aşırı bulanıyor çok uyuyorum CANIM bişeyler istiyor bi ara yine böyle oldum ama adet oldum dua ediyorum hep inşallah vardır diye bu sefer inşallah hamilesindir

Benimse adetim geceli 2 3 gun oldu ama bugün bütün gün midem bulanıyor ve başım dönüyor acaba olabilir mi yoksa hastalancam mı sizin boyle olduğu var mi

Kar011 benimde 2 gün gecti kasiklarimda batmalar var ama bulanti icin cok erken sanki ve uzun suredir bel agrim vardi

Honeyone benimde belim agrıyor arada kasiklarim da ama bilmiyorum bence adetim yeni bitti diye olabilir