Merhabalar uygulamayı bayadır kullanıyorum burdan baya şeyler öğrendim sayenizde ☺ neyse konuya geleyim hikini bölgemde çok kıl dönmesi batık var nasıl kurtulurum lütfen bir akıl verin. Ipek kese ilaç vs. kullandım fakat işe yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım doktora da gittim ilaç verdi ilgilenmedi pek 😔
Bikini bölgesinde batık
Klm61 ahh benimde sorunum cok buyuk jilet vs hic kullanmadim sadece hamilelikde 9 uncu ayimda 1 kere kullandim oda karnim.cok buyudu diye yoksa hep agda yaparim jiletle cok kesiyorum ve kaşıntı yapiyor agda da cok sivilce yapiyor yaa.. yani boncuk gibi toplar cikiyor icimde sıksam bile cikmiyor yokkk.. hele bi tane cikti 4 5 ayy nerdeyse en son sıktım son gocumle intihap akti hep ama delik kaldi malesef.. sinir bozucu cidden ineyle icinden kil cikardim. Sivilce cikiyor icinden kil cikariyorum kil donmesi yuzunden oyle oluyor demekki diye jeton yeni düştü. Artik bu yuzden lazere başlayıp kurtulmak istiyorum
Klm61 çoğu kişide ağda yuzinden çıkıyor ama bende aksine jiletle alınca batık olusuyor öyle ki çoğu yerini tırnakla kaatiyorum kıl çıkıyor bazı yerleri de şişiyor iltihap akıyor patlatinca ama düzenli 3 ay agdaya gittim düzelmişti bu ay gidemedim jiletle aldım hem kasintisi hem batığı mafoldum bide acayip sıcak burası terledikce daha kötü oldu
Klm61 tek çözüm lazer pamuk gibi olur
Klm61 merhabalar, epilasyon makinesiyle mi alıyorsunuz vücudunuzu acaba? Bir müddet ağdaya geçerseniz batık problemi çıkmaz. Birde jilet, epilatör, ağda neyle alırsanız hep ters yönden alın ki dik çıksınlar gömülü olmasınlar.
Ortasekerlikahve bir senedir ağda yapıyorum ondan öncesinde yoktu 4 ay kuaföre gittim düzelmedi
Kalkyerineyat jiletle alıyorum yeni doğum yaptım alamadım bir süre neyle aldıysam oldu en son jiletle aldım kaşıntı oldu ama batık azaldı
Klm61 sanq tavsiyem oynama ben 1 tanesiyle oynadim sıktım cikmadi aylarca sıktım bir gun sıktım alakasi olmayan baska yerden intihap aktı o gun anladim nerden sıkmam gerektigini intihap yayılmış hep ama delik kaldi bildigin ve cidden cok kotu duruyor morelimi bozuyor.. muhtemelen icinde onun kıl vardir temiz bir ineyle o kılı cikarmaya calis zarar vermeden. Intihap toplayici kremler satiliyor ondan al sür ama oynama oynadiginda degisik kahverengimsi , mor bi renk aliyor delik kalıyor ah cok pismanim oynadigima icini boşalttım intihapi akittim ama iste bende bi hatira birakti oda bi delik🤦♀️🤦♀️ hergun sadece 1 kere intihap akardi ertesi gun bidaha sıkar akitirdim boyle.boyle 2 hafta da ici bosaldi krem kullan canim.. alovera aldim ben cicekciden bi yerde şişlik vardi oda gecmiyordu onun ustune 2 gun surdum aloverayi sıktım sonra icinden bi anda beyaz birseyler cikti up uzun kıl cikti aylarca cikmayan sey alovera sürdükten sonra cikti onun mu etkisi oldu bilmiyorum ama sende dene bi kucuk parca kessen yeterli