Kızlar bisey sorcam ben bugun ilk kez mastürbasyon yaptim ama kızlar klotris bölgem o kadar hassaslasıyor ki zevk alma bir yana böyle bir tik gibi nefesim kesiliyor sanki normal mi bu acaba yoksa ben mi beceremiyorum boşaldım ama onu biliyorum ama eşimle yaparken bile bu kadar yükselmiyorum bugun başardım sanırım ama pek hoşuma gitmedi sanki aşırı hassaslaşıp böyle sanki canımı yakıyor normal mi biri biseyler yazsın 🤣🤣
Mastürbasyon hakkında
papatya02 ben de yeni yeni yapmaya başladım merak ettiğim şeyler var biri aydınlatırsa sevinirim😂 el ile yaptıkça bacaklarda titreme kasılma oluyo fakat rahatlamayı hissedemiyorum. Ardından hemen yapınca tekrar kasılma oluyo. Acaba tam yapamıyo muyum devam mı etmem gerekir. Rahatlama hissi nasıl oluyo
ZRaporu elimle çok denedim yapamadım titreşimli bir oyuncak aldım onunla yapıyorum ama çok kötü oldum canm normal mi bu oraya dokununca sanki canm acıyor gibiydi
Annesivekizi insallah sanada el atan olur bekle burda 🤣🤣
Hyr ikinizde tam ulaşamamissiniz orgazme tam titriyosunuz bilirsiniz yani
papatya02 aynı yere sürekli yaptıysan hassaslaşmış olabilir zevk alacağın noktaları dene bir de kafanda fantezi falan kurarsan orgazm olmana yardımcı olur. Olduğunu zaten böyle içinde kelebekler mi uçuyor diyim bir türlü tanımlayamadığım bir his oluyor 😅 oradan anlarsın sen yarıda bırakıyorsun devam et.
papatya02 drselcenbahadır hoca var instagramın varsa takip et çok güzel mastürbasyon anlatıyor
ZRaporu saol canm tşk ederim 🥰
papatya02 fazla bastırmaman ve kendini kasmaman lazım canım