Akrep Meeaoww 40 ım çıktı 10 gün daha bekledik sağlığım için ve kendimi hazır hissedebilmem için sonrasında kayganlaştırıcılar yardımıyla sorunsuz güzel bir ilişki yaşamıştık 🙏🏼
kopuklukahve Meeaoww 65.günde olmuştu. Tam anlamıyla rahimimin toparlanması ve dikişlerimin iyileşmesi için bekledik. Sağlık açısındanda minimum 6 hafta beklenmeli toparlanmadan ilişki yaşanmamalı.
[silindi] Meeaoww 20 günde kanamam bitti. Bitikten hemen sonra ilişkiye girdik. Bir sıkıntı olmadı doktoruma gittiğimde rahmin çok hızlı toparlamış demişti 20 gün kontrol günüme denk gelmişti.
Nimess Meeaoww benim kanamam 15 gün sürdü 40ı bekleyelim dedik 40.gün tekrar kanamam oldu bi haftada öyle bekledik 😌 kendi ağrılarına görede değişebilir durum tabii
urkutucumelek Meeaoww sezeryen doğum yaptım 40 im çıktı iliski oldu bence 40 günü bekleyin 40 dan önce iliski gunah diye biliyorum rahim toparlasın kendini 40 gunde anca topluyor cunku çok zorlamayın ve sıkmayın kendinizi
badgirl Meeaoww 40 çıktı kanamam hala vardı oğlum 2 aylıkken 3.aya girmeye yakın girdik zaten ayriydik işi yüzünden
Pcoslu1anne Meeaoww Tam 40. Gün oldu ilişki ama benim acilma muayenem cok oldugu icin ilk iki iliski cok ağrılı olmuştu. Son anda zorunlu sezaryene alınmıştım
Pamugunannesi Meeaoww canim kanaman biterse 40 gun sonra girebilirsin ben iyilesmistik yaram falan iyiydi zaten bi sikinti olmadi korkutmak istemem ama ilk gun bu kadar acimamisti biraz sikintili olabilio ilk iliski
Ortasekerlikahve Meeaoww ilk dogumumda kanamam 55 gün sürdü 1 hafta oyalandim acır diye sonra hop adet oldum 63 gün gün sonra felan oldu. 2. Dogumumda da 50 gün sonra oldu
Sexysempanze Meeaoww 30 gunde bitti lohusa kanama abdest alip birlikte olduk. İlkde biraz aci oluyor . Cunku ben kendimi cok kasmiatim dikislere birsey olucak diyr ama rahat gecti sonrasi