Kizlar kayinvalidem eşime cok düşkün evlenmemizi hic istemedi , beni ogluna yakıştırmadı hic , halbuki taşı sıksam suyunu çıkarırım, dıs görünüş olarakta cevremdeki insanlar guzel olduğumu soyler , oyle ise yaramaz bi insan da degilim , evlendik bi rahat vermedi alt üst oturuyorduk. Surekli yemegi onlarda yememizi istedj bende sesimi çıkartmadim dedim neyse ağzimizin tadi bozulmasin Ali riza bey havasındaydim , ben sustukça daha cok üstüme geldi yok cayi da icelim yok meyveyi de yiyelim . eve cikana kadar saat gece 12 oluyordu eger erken cikarsak evimize bu sefer pesimizden geliyordu herneyse birgun eşim ben abisi kayinvalidem oturuyorduk, konu acildi , kayinvalidem abisinin kizini anlatmaya başladi , dedi esimi kastederek o kizi ogluma alacaktım duymamazliga verdim sonra yine üsteledi dedim ki baslarim agzimin tadina , alsaydjn niye almadin dedim boyle kizdim ciktim yukari evime çıktığından beri de inmiyorum asil sorun şu ki bu kız ve ailesi yemege gelecek , ben ne yapayım simdi , delirtecek bu kadjn beni