Birgariphanci Utangacbayan43 yaa ilk gunlerimi hatırladım 🤣 orası duvar sanardım eşime sen yanlış yere girmeyi çalışıyorsun orda delik yok derdim 😃 şimdi o kadar rahatimki saniyesinde giriyor kasmayın kendinizi sandığınız gibi bir acı olmicak olunca bu muymuş diceksiniz
Sinyorita_12 Utangacbayan43 jel mel değil kesinlikle Zeytinyağı kullanın.. Jelin içinde ne olduğunu bilmiyoruz.. Şahsen eşimde tuhaf birşey yapmıştı.. Afedersin ama işlev görmüyordu eşimin.. Kesinlikle zeytinyağı kullanın kuzum, bana teşekkür edeceksin🥰❤️
Lentlily Utangacbayan43 alkol kullaniyorsaniz biraz için öyle deneyin cok daha rahat oluyor gevşiyor ya insan
Lentlily Utangacbayan43 birde şöyle bişey önerebilirim eşin uzansin sen üstüne cık hakimiyet sende olsun yani isteğinin kadarini sok acıdığı anda cıkartirsin insan kendini daha güvendevhissediyor ozman eşim hic müdehale etmesin ama
Gizzemm Utangacbayan43 bence eşiniz uzasın siz kucağına oturun hem hızını kendiniz ayarlarsınız bizimki misyonerde olmuştu
Gizzemm Utangacbayan43 ilk birkaç gün normal ağrı oluyor biraz 2 gün falan ara verin sonrasında devam edersiniz
CesurCivCiv Utangacbayan43 bizimde 3 gün olmadı 3. Gün sabahı olmuştu benimde acım oldu sanıyordum lakin kendimi kasıyormuşum biraz rahatlayınca her şey yoluna giriyor
Masalmisali Utangacbayan43 valla kuzum yavaş yavaş olmaz çünkü her defasında acır ilkinde esin sen farketmeden lap diye girsin 😂 sonra yavaş yavaş alışırsın zaten bizde 2 gün uğraşmıştık eşim en sonunda yoruldu ve bunaldı bi girdi ben şok 😂 ondan sonra oda rahat bende