burada herkes linçlemiş, madem linçleyeceksiniz neden buraya bu konuya giriyorsunuz, hadi bilmiyorsunuz bu konuya girdiniz neden ısrarla cevap yazıp karşıt düşünce savunuyorsunuz, içinizde bir şeyler kalmış belli. eğer ilgilenmiyor ya da saygı duymuyorsanız yazmazsınız, görmezden gelirsiniz demekki bastırılmış duygularınız içinizde kalmış bu kadar nefret kustuğunuza göre, şu başlık 2,5 yıl önce açılmış o zamanki yorumlara bakın bir de şimdikine bakın kalite kitle iyice düşüyor, görüşünüz her ne olursa olsun seviyesizlik arşa çıkmış. Ben merak eden varsa bilgi almak isteyen varsa diye yazdım merak etmiyorsanız bilgi almak istemiyorsanız saygınız yoksa ne diye cevap yazıyorsunuz konuya.
kukuliiiii ; öncelikle hangi hesaba bakıyorsunuz bilmiyorum ama buradaki soyadım eski soyadım, ayrıca isim soyismim açık olsa da bundan size ne siz nasıl bir şekilde girip bana silin kaldırın diyebiliyorsunuz, siz kimsiniz benim yaşamıma müdahale hakkınzı kendinizde görebiliyorsunuz?
Eskobar ; size ne? fuhuş çetesi kurmakla ne alakası var, siz aklınızda belli şeyler var belli ama itham etmeyin hakaret başka bir şey, madem ilgilenmiyorsunuz sapıkça görüyonuz bu başlıkta işiniz ne, niye yazma gereği duyuyorsunuz, senin deyiminle mi vazgeçeceğiz, benim çocuğumu ben gayet herkese saygılı bir şekilde yetiştiriyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretiyorum, size kalmadı nasıl yetiştireceğim, ayrıca ben doğruyu yanlışı herşeyi öğretirim eğitimini aldırırım ama çocuğum reşit olduktan sonraki kararları kendine ait olur normali de budur zaten sizin sığ düşüncelerinize ihtiyacımız yok.
@SansursuzKadin başlığı açan ve isteyen kişi zaten, burada birçok deneyen yapan da vardır eminim ama nedense nefret kusuluyor.
Yeni gördüm sinirlendim valla, zaten reglim sinirim tepemde.
Bilgi almak isteyen, merak eden varsa uygun vaktimde yazacağım bu başlıktan yol metod nedir, ne değildrir, nasıl güvenilir, nasıl yapılır, konu nasıl açıldı,vs gibi.