[silindi] kendin de demissin ben kotu davransamda iyi davraniyorlar diye. Kayinpederin cok guzel konusmus onu tebrik ediyorum cidden.. istersen ayri ev bile yapalim demis gayet olumlu ve hic kirici konusmamis.. esin de iyi bir insanmış ne güzel bide olumlu bak canim. Ailesiyle oturan eşler ver anne ve babasinin agzina bakan , onlarin gaziyla karisina kotu davranan, hergunu zehir eden ama sizde o yok cok sukur ki Rabbim de kimseye gostermesin. Sabit işi yok diyorsun canım bu zamanda hele ki pandemi zamaninda is bulmak cidden cok zor. Ayri evin olmasi ayri zor. Kira, faturalar , masraflar vs vs bunlarla da bitmiyor ki. O kadar cok tanidigim varki pandemi yuzunden parasiz izine ayrilmak zorunda kalip da aylarca gazsız, elektiriksiz evinde oturan.. cidden bu zamanda cok zor ayri bir duzen kurmak. Bence biraz sık dişini paranizi biriktirin, yola sokun herseyi sende sabirli ol , kırıcı olma yapici ol derim. Yuvayi ayakda tutmak zordur kolay degil cidden. Herkesin kendisine göre cok zorlu geçtiği yollar var. Ben mesela cok sukur evden oturu sorun yasamadim ama daha ayri sorunlar yasadim, daha ayri zorlu yollardan geçtim. Hatta bana cogu insan sen cok sabirlisin senin yerinde olsak direk bosanirdik diyen bile oldu. Bunuda belki bana evin barkin ayri sen ne anlarsin benim halimden dersin belki diye söylüyorum. Herkesin farkli yasadigi problemler var canim. Esin iyi bir insansa bence onun hatrina durumlari duzeltene kadar sabret , davan derim. Paranizi biriktirir sonra kendi evinize gidersiniz diye duaciyim. InsAllah Rabbim ev isteyen herkrse gonlune gore bir ev nasip eder🤲❤