Beybisiiiii Sananebe Ah bende üniversitede ikinciögretimdeki bir kızla seviştim😁 parmak kullanarak halletmistik işimizi ilk vajinal orgazmıda öyle yaşadım inanılmaz zevkliydi 😛😛😛
Antisosyalmom Sananebe adam yanına gelince azarsın merak etme 😂😂😂 valla biz otogarın tuvaletinde yapardık ne günlerdi 😂
Busramiran Antisosyalmom bizde eşimle sevgiliyken gittiğimiz barların kafelerin tuvaletlerinde yapardık arabada yapardık hey gido heyy
sexy10 Bizde iş yerinde gizli bi şekilde analdan halletmiştik. Sevgiliyken eşimle. Altıma oturdu birden girmişti ama çok acıdı. Hala tadı damağımda. Çok güzel bi geceydi. O gün gecede kaçtık. Evlendik😍
Asdfgh sexy10 sexy10 Bizde iş yerinde gizli bi şekilde analdan halletmiştik. Sevgiliyken eşimle. Altıma oturdu birden girmişti ama çok acıdı. Hala tadı damağımda. Çok güzel bi geceydi. O gün gecede kaçtık. @Birgenckizingizlidefteri merhaba normalde sadece yorum okurum. ancak sizi boyle sacma sekilde linclemelerine dayanamadim. kimlerin yorumlarını kafaya takiyorsunuz gorun istedim. Madem bu kizi lincleyeceksiniz taşı en günahsızınız atsın.
Adrienne sexy10 millete demişsin ya inandınız mı bu yazdığıma falan diye sen şizofrensin o zaman olmayan bir şeyi olmuş gibi mi anlatıyorsun