Gulinka Merhaba kizlar 😍 hamile kalmis annelere sorum olucak😄 karniniz ne zamandan buyumeye basladi? 5 ci haftadayim karnim baya var 🤦🏻♀️
Gulinka Gulinka yani shish gibi amma 1 qram falan birsey 🤷🏻♀️ Neden karnim çikti bu kadar anlayamiyorum
ZRaporu Gulinka benim 5. Ayda anca çıkmıştı dr’a sorduğumda iç karnımın geniş olduğunu söyledi. Kişiden kişiye değişir ama 5. Hafta çok erken karın çıkması için belki psikolojik olabilir,gaz olabilir. 🤎
deleted77 Gulinka benim üçüz gebelik olduğu için 9.haftada bayağı belirmişti 🙈 ama 5 oldukça erken, muhtemelen karın kendini hazırlıyordur gaz falan oluyor ya, sağlıkla doğsun inşallah 🙏🏻🌸
Hayat_ Gulinka 20 lere dogru cikti benimkisi ama 6 aylikken bile belli degildi sonlara doğru buyudu. Her gebelik farklidir 😊
ZRaporu Gulinka canım dengeli beslen fazla aşırıya kaçma çocuğa kilo yapacak diye almazsın kilo öyle olursa. 😗
Dolunayy Gulinka 3 aylıkken çıkmaya başladı ama 5 aylıkken hamile olduğumu anlamaya başladılar öncesinde anlamıyorlardı
Ocalll Gulinka daha çok erken karnınızın çıkması için ödem şişkinlik vs olabilir benim 20. Haftadan sonra göbeğim çıkmaya başlamıştı
Lagosiyawo Gulinka oğlumda çok zayıftım doğurana kadar anlaşılmıyodu desem abartmış olmam 😅 şu an ikinciye hamileyim 24 haf olucaz ama 9 ay gibi karnım görsen şok olursun 😬
Titizkiz Gulinka ilk hamileligimde 17 li haftalarda belirgin olmuştu 2. Hamileligim 15 haftalık su an dışarıdan anlaşılıyor herkes anlıyor fotoğraflarda falan belirgin oluyor.