Nazrinka kac yasindasin 16 fln ?
- Büyü yapanin yaptiranin da yatacak yeri yok öteki taraf da
- Seni baskasiyla aldatan birini ne diye elinde tutmaya calişiyorsun
- Keske bunlari görmeseydi gözlerim
Nazrinka kac yasindasin 16 fln ?
İki gündür öyle saçma postlar görür oldum ki biri kocasına ne edüğü belirsiz bi ilaç içip gebertecek biri tuvalette görmeye bile tahammül edemediğimiz pisliği sevgilisine içirecek. Allahım yetiştirdiğimiz evlatlarımızı böylelerinden koru yarabbim. Keşke erkekler gibi düz, basit yaşayabilseniz ya sizin gibileri gördükçe hemcinslerime karşı acayip bi önyargıya bürünüyorum bu nedir ilk kez duydum lakin şaşırmadım. Umarım seninle evlenmek gibi bir hataya düşmez garibim çocuk ben şimdiden haline çok üzüldüm
saripapatya 3. Ye özellikle katılıyorum 😁
Akrep 👏👏👏
ZRaporu Öyle öyle gerçekten bu uygulama bana çok şey kattı gerçekten. Sevginin hassasiyetin empatinin ne demek olduğunu çok çok güzel işledi beynime. Birbirini sevmediği halde tahammül edip kendine işkence çektirenler, kendi zevkleri uğruna karşı tarafı riske atanlar ve bir sürü bir sürü şey. Böylelerinin mutsuz olma sebeplerini anlamak çok basit aslında çünkü içleri çürük
Akrep yok artık 🤯 ben bakamadım içirmek kelimesini gördüğüm anda dev iğrendim düşündükçe de 🤮 cidden cahil kesim çok fazla bu yüzden ülke olarakta gelişemiyoruz yazık 🙄
Akrep bu konuda kendime ve çevremdekilere güveniyorum inşallah güzel bir gelecek 🙏🏻🌸
deleted77 valla tatlım böyle şeylerden yana cahil kalmayı tercih ederim .. arkadaşın nezdinde böyle iğrenç bişeyide öğrenmiş olduk cidden midem kalktı yani hayır anlam veremediğim içen kişide anlamıyormuymu acaba 🤦🏼♀️
Lagosiyawo işte onu hiiiç anlamlandıramadım bilmemek sanırım daha iyi çünkü saçma şeyler yazıyordu farklı karışım falan yazmış arkadaş yukarda ölçü bile varmış açmamla kapatmam bir oldu 🤮 Allah ıslah etsin bunlara inananları
deleted77 aminnnn canım aminn bide böylesi iğrenç birliktelikten doğacak çocuklar olacak acaba çocuğunun yüzüne bakabilecek bi yüzü olacak mı
Lagosiyawo kesinlikle çok yazık 🙏🏻
Nazrinka Ülkemin güzel insanlarını aklın ve bilimin yoluna davet ediyorum…(Saçma,sapan işlerle uğraşmayın,yıl olmuş 2021…)
Nazrinka ya saçmalama lütfen başka bir kızı araya sokabiliyorsa zaten bitmiştir. Hem büyü günah hemde adet kanı içirmek nedir bu kadar da düşmeyin. Kendinizden emin olun güvenin kendinize