Mirinda CesurCivCiv hayır bir de hakaret etmedim, yargılayıcı konuşmadım falan demiş hanımefendi. Daha ne olacaktı ki anlamadım?
CesurCivCiv Mirinda bende sizin verdiğiniz tepkinin aynısını verdim bana yazdıklarına bir bskın üstte 😌 ne diyelim benim düşüncem hep aynıdır kişi kendi gibi bilir işi ✌️
Yejebskab deleted77 lutfen uzatmayin.hakaret yok kufur yok.bu forumda dalga gecilen o kadar kelime varki benimkine takilamazsiniz.eger takiliyosaniz apacik kufur edenlere takilacaksiniz uyaracaksiniz
deleted77 Yejebskab siz merak etmeyin küfür edenlerin hakaret vari konuşanların burda ömrü uzun olmuyor.
Yejebskab NorthLight oyle bir forumdayizki herseyi hosgoruyle karsiliyorlar anormal olan hersyi normallestirmisler.coguna yorum yapmiyorum bazilarinada dayanamiyorum gercekten.bide suclu oluyorum.
Lagosiyawo Yejebskab peki bundan sizene ya da bizene isterse ateşli olsun isterse muhafazakar bizi ilgilendirirmi hemen kötü yaftalamak mı lazım ?
SansursuzKadin Lagosiyawo canim arkadasin amaci belli uzanamadigi cigere mundar demeye gelmis cinsellik hakkinda ne gorse sasiriyor 🤣
SansursuzKadin NorthLight canisi madem rahatsiz oluyosun neden her postumda varsin merak etmesen burda isin ne🤣
SansursuzKadin CesurCivCiv zaten boyle ınsanlar yapamadigi seylere camur atarlar eminim bu arkadasin cinsel hayati yerlerdedir