Eşim istemiyor
Mdnz1 yorumlara baktımda sizde sorunlar zaten fazla. Siz bulamayın diye şifresini zor yapmış ve asla size söylemiyor zaten buradan bişeyler belli üzgünüm. Sizi beğenmiyor esmersiniz diye e o zaman neden evlenmiş? Midesi bulanıyormuş dekolte giymenizden e ilişkide her yeriniz kapalı mı oluyormuş? Yani bişeyler daha söylerim ama kırmak daha da üzmek istemiyorum bu adamdan size hayır gelmez böyle davranmaya devam ederse. Çok sabretmişsiniz yerinizde olsam çok farklı şeyler yapmıştım bu kadar beklemeden
KirmiziOjeli eskiden eşim böyle değildi tamam şifresi gizliydi ama beni sevdiğini bilirdim üzüldüğümde oda üzülür doğuma giderken arkamdan ağladığını bilirim ama diyorum ya ne olduysa doğumdan sonra oldu canım bu davranışları doğumdan sonra çok çok değişti
Mdnz1 bu daha kötü hani en baştan böyle olsa dersin ki adam böyleymiş ama sonradan değişmesine bi sebep illaki var. Takipte kalmalısın eşini her yönden
KirmiziOjeli benim eşim her şeyi düşünecek kadar Zeki bunu biliyorum her şeyi düşünür bir kaç kez telefonu elinden birden çekip baktım hiçbir şey bulamadım bulamayıncada kavga ediyorduk biriyle bi ilişkisi olduğunu düşünmüyorum ama normal olarak kızlarla yakınlığını biliyorum sözde hepsi arkadaş kardeş gibi görüyor
Mdnz1 çok sabırlısın tek söyleyebileceğim bu
KirmiziOjeli başka yapabileceğim bir şey yok canım
Mdnz1 Canım bir erkek telefonunu saklayıp yanından ayırmıyorsa bilki bu işte bir b.kluk vardır emin ol buna
Bence eşini takip etmelisin ne demek telefonu gizlemeler benim eşim asla gizlemez şifresinde bilirim hiç değiştirmez hep aynıdır bence bi terslik var bu işte eşiniz birşeyler gizliyormuş gibi geldi bana takipte kalın🌸
Ayisigi_012 bu gece parmak izini okutup detaylıca telefonuna bakacağım inşallah yakalanmam canım
Mdnz1 inşallah ama pes etme bakalım takip et biraz inşallah uyanmadan okutursun 🌸 parmak izini bol şans