Kizlar burda bu dizinin ismini duydum ve gece hemen baktım neyin nesidir bu dizi diye yatağa girdikten sonra açtım izlemeye başladık kocamla felaket bi dizi izledikçe kendimden geçtim resmen 🤣 sonra benim ki uyuya kaldı ama ben uyutur muyum hiç hemen uykusundan uyandırdım ve olanlar oldu 🤪kendisi de uykudan uyandırınca bi hoşuna gitti ki sormayın 🤭 daha sonra hiç konuşamadığımız sex hayati konumuzu konuştuk memnun olmadığım şeyleri dile getirdim oda dinledi ve düzelteceğini söyledi 😍 gecelik vs hiç giyemem giymemi ister misin evde bir sürü var boş boş duruyor dedim giy tabii ki hiç aklımda yokken giy gel yanıma dedi en beğendiklerini gösterdi bana 😘 eşim şeker hastası ve aşırı derece de isteği yok sexe bense onun gibi değilim peşimde gezsin istiyorum ama o hiç böyle şeyler yapmazdı dün gece çok farklı pozisyonlar denedim onun da hoşuna gitti ki birliktelikten sonra bugün öğle arasında eve geldi tadı damağım da kaldı dayanamadım öğle tatilin de geldim dedi ben şok 😂😍 inşallah hep böyle gider 🤩 bi dizinin bizi nerelere getirdiğine bakın ahahahha 🥳