Selale01 Kizlar türkiyede yaginlarda sizlerden olan varmi ya cok uzuldum inşeAllah cabuk biter bu Allah yardimcizniz olsun inşAllah kardeş ulke oıarkda hep yanindayiz
Pcoslu1anne Selale01 Esimin amcasinin ve kuzeninin evinin karsi sokagindaymis ama orayi söndürmüşler evlere sıçramadan ne olur ne olmaz diye bosaltmislar evlerini gece gündüz uyku yok bize diyorlar
ZRaporu Selale01 dualarınız eksik etmeyin çok kişi mağdur oldu ormanlarımız yok oldu nefessiz kaldık 😓
Yejebskab Selale01 yozgatta yasiyorum itfaiye ekipleri mersine yardima gitti.gidisleri bile tuyler urpertti.Allah yar ve yardimcilari olsun😥😥
Laledmrrr Selale01 ya ben çok çok ğzgünüm alden bişey gelmiyo özleikle marmaris şuan çok kötü yanıyo😞nasıl olucak bir yandan virüs bir yandan bu allahım sabır ver z😞
Selale01 ZRaporu dualarimiz sizinle inanki bizde sizizn kadar uzgunuz. Azerbeycandan da yardime gidenler var inşAllah tez biter bu derdimizdee🤲🤲🤲🤲
Laledmrrr Selale01 yanlış anlaşılmasın ben orda yaşamıyorum sadece belirtmek istedim yinede teşekkürler☺️