Olivetti ZRaporu beni de uçurmuyor burası hiç burdan gaza geldiğim olmadı 😂 doygunluktan dolayı böyle 😂😂 lise de üni de okur okur gaza gelirdim düzenli olmadığı için 😂😂
ZRaporu Olivetti bekarken bende öyleydim ya zihnimi kontrol edemiyordum abaza gibiydim evlenince kontrol etmeye başladım bir de garanti aynı evde seks yapacağın adam olunca o kadar da yürüyen libido olamıyorsun belkide 😁
ZRaporu Sananebe ben sırf şu duş muhabbetlerinden saçlarımı kestim seks yapmak istemiyordum saçlarım kurumayacak diye şimdi 5 dk da kuruyor 😁
Olivetti ZRaporu bekarken kan kalbimizde değil şeyimizde pompalanıyor ondan 😂 evlenince ben cok sakinleştim her zaman elimin altında olduğundan galiba 😂 birde sadakat duygusu 😂
ZRaporu Sananebe kesinlikle evlenince çantada keklik oluyor hayat telaşı sorumluluklar libidoyu aşağıya ⬇️ çekiyor 🙈😬🙃
Sananebe Bak yine aldiracaklar masaj aletini banaaa ne hikayeler var anam ne yiyip iciyosunuz biriniz gelin yanima 😉💋
ZRaporu Olivetti ya normal işte doğum çocuk derken libido bi aşağı bi yukarı en sonunda stabil bi yerlerde kalıyor 😁
Fatimaaa Sananebe bu sıcaklarda her gün duş almadan dışarı çıkamazsın zaten kışın ne olur bilmem seks yapıyorsan günde 2 kez şart ben her sabah işe gitmeden duş alırım zaten.
Fatimaaa Sananebe kendin kendinin sex arkadaşı değil misin ufak bir harekette bile terliyorum mastürbasyon deniyor olabilirsin en azından.