Elisam2022 Usnac95 Dimi çok iyi ama gerçeğini düşünemiyorum yani kıskançlık damarlarim giriyor devreye eşim de işin içinde olunca hjd eşim der bazen bi eskort getirecem sana ölmeden diye ama kac kişinin miktigi şeyi yalamam en jdjfjdjf
Usnac95 Elisam2022 Ben eşimle birlikte asla düşünemem zaten, izlediğini hayal bile edemem 😂 Başbaşa hayal ederim anca asfgsk
perimasali802_ Elisam2022 helal olsun sana 😂 bazen ben derim ben yaşlandım falan ikinci eş getir diye tamm demesiyle başlıyorum dövmeye bunu fantezi olarak düşünsem kesin öldürürüm 😂😂😂
Elisam2022 perimasali802_ Yani gerçeğinde insan kıskanıyor ama ilişki esnasında kiskanmiyorum pek çünkü fantezide bile eşim onu mikmiyor gwjd
Elisam2022 perimasali802_ 2.erkekten bahsettigimde ama ben diğer kızı mikmiyorum demişti bide ay gülesim geldi simdi düşününce 😜🤣
perimasali802_ Elisam2022 😂😂😂niye seni fik fiklyecek sanki, eşinin kıskançlık damari tutu 😂😂😂Ne güldüm ama yaaa
Sokaklambasi Olivetti sedat degil cunku serdar mdmdmdjsjs serdar yapma nolursun yazarsan cikar 🤣sabahin 6 sinda forumdayim ve eski geyiklerin onume dustu on dakikadir okuyorum. Seni cok özledim serseri kopek 🥹