Birmucizeolsun bittercikolata ayy vallahi helal olsun özeniyorum böyle şeylere😂kız ben çok utanıyorum farklı şeyler yapmaktan nasıl yencem bunu 1 senelik evliyiz ama 2/2.5 senedir cinsel birlikteliğimiz var😋
bittercikolata Birmucizeolsun bu güzel bisey bence evlenmeden önce cinsel birliktelik şimdi lincleyenler olur ama ten uyumunu bilmek açısından bence bu güzel 🙈😂
Birmucizeolsun bittercikolata tabi canım evlendikten sonra iş işten geçmiş olacak napayım yol yordam bilmeyen adamı😂😂
Hdgvbh Birmucizeolsun Biz evlenmeden önce sevişirken çok daha fazla cilgindik heryerde yapardik . O araba kullanırken ben açar sikini yalardim . Apartta kalirdi hergun akşam kadar sevidirdik gözümü actigimda elini vajinamda bulurdum taa o zaman dan yuvasi bellemisti orayi bulaşık yıkarken camdan bakarken banyo yaparken yerleri girgirlarken domalti verirdi . Şimdi yarın gelecek kocam bunlar i düşününce sulandim mastürbasyon yapmamak için kndimi tutuyorum
Cikolatali-waffle Xex ne yaşıyonuz siz arkadaş ne yaşıyonuz 😂 sizin yaşadığınj sexse bizim ki ne 🙈😂 bitek bana mı komik yapmacık geliyor karşısında dans etmek felan ya 😁😁
Poinella Cikolatali-waffle anam bu postu yeni gordüm cidden dans etmek filan iyimis ben yapsam esimle gülmekten o iside yapamayiz😂😂
2minikmucize Siz ne içiyorsunuz yahu lez ilişki tamam günah inancı yüksek biri de olmayabilirsin bacım midende mi yok anam grup fln yazanda olmuş gözlerim kanadı resmen bazı postları okurken ne çağa gelmişiz
Cikolatali-waffle 2minikmucize evlilik gibi bir olay bu kadar basitleştirilmez bence insan gavat olmalı eşini paylaşması için
2minikmucize Cikolatali-waffle ben hiç inanmazdım olur mu ya derdim malesef oluyormuş insan inanamıyor çocuklarımız zamanına kadar kim bilir fantazi Adı altında ne sapıklıklar çıkar gerçekten endişe duyuyorum bazen
Cikolatali-waffle 2minikmucize Allah korusun ya Allah şaşırtmasın ama herşeyin bi dozu var böyle fantaZi olmaZ bence bu bildiğiniz p.ezevenklik. Biz ailemizde böyle şeylerin yanlış olduğunu bile bile büyüdük değerlerimize önem veriyorduk ondan belkide kabullenemiyoruz bilmiyorum