Selinkopal Gumru evet ben Almanya’da yaşıyorum ve burda herkes tanpon kullanıyor ama duyduğuma göre tanpon kızlığını patlatıyormuş yani kız olanlar takmasa daha iyi olur😒
Seraymesut35 Merhabalar ben 5 aylik evliyim ve geçen şubat ayı ve bu ay hariç günün gecikmedi ama şubat ayi ve bu ayda gecikti geçen ay 3gun bu ay 5 gün gecikti dizce nedeni nedir cevaplarinizi güveniyorum ve cevaplarınız bekliyiyorum
SunayKayaen Seraymesut35 cnm yeni evlisin boyle şeyler normal için rahat etmesını ıstıyorsan bı test yap yada bi jinekolaga gıtmenı onerırım ben 14 senelik evliyi bendede zaman zaman gecıkme oluyor
Fatmanurefe Seraymesut35 benim oyle oldu sonra ki aylarda dahada uzadi 8 9 10 gun geciyodu test yapip duruyodum hastaneye gittiğim de pcos oldugunu öğrendim.. bide korunup bıraktıysan belki vücut hamilelige hazirlaniyodur
Canankacinkurt Çok rahatsız edici birşey kullanmaya kalkıştım kullanamadım 2paket evde sıfır duruyor 🙄
Sevcan Ben tamponsuz yapamıyorum 5 gün adeti onunla geçiriyorum ilk 4 gün kalın son gün küçuk ince. İnsan kendini daha güvenli hisediyor bence . 👍🏻
Alya Peride bende son 4 aydır tampon deniyorum ilklerde cıkartırken biraz tuhaf oluyordu ama şuan çok iyi onsuz olmaz🤗
Serendipity Peride dünyadaki en rahat sey üstelik ped gibi dısarı koku da yaymıo gittiğim spor salonundaki hoca tüm kadınların periyodu bılıyorum bi senınkını bilmıyorum derdı olay kokuymuş🤦🏼♀️🙏🏻
Seraymesut35 Fatmanurefe şuan 3 yıllık evliyim o zaman da hamilelik varmış ama düşük oldu ve bir daha gebelik olmamıştı suan 10 hafta 4 günlüğüm