Ben normalde de anal seven biri degilim ama esim bu konuda cok israrci..netten arastirdim anal yapanin cunuplugu gusul alsa da gitmez tugla suda eriyene kadar yikansa anca belki gibi seyler okudum dogrulugu var mıdır? Zaten yapmk istemiyorm bi de bole bisey varsa cok üzülürüm sirf gonlu olsun diye bir kac kez yaptgm olsu cnku
Anal iliski ve gusul abdest
[silindi]
ersemidil Dini boyutunun detayını çok bilmiyorum ama şahsen kocam istediği kadar ısrar etse ki sağolsun 3 yıldır konusu bile açılmadı, kabul etmem. Çünkü sağlık herşeyden daha önemlidir. Bence sende bu saatten sonra kesinlike istemediğini belirt derim.
ersemidil bana göre dinende sağlık acisindanda iyi degil diye düşünüyorum kocam bana ne kadar ısrar etse bile yapmam hiç lafı bile olmadi bu zamana kadar sonuçta insanım temiz yerim varken neden pislik bir yer
ersemidil Evet söylediğinizi duydum dini boyutta fakat doğruluğunu hiç bilmiyorum. Ama keşke sırf eşiniz istedi diye kendi sağlığınızla oynamasaydınız. Böyle bir şey söz konusu değil lakin şu an ben isteğimden tutuşsam bile eşim yapmaz çünkü zararları çok çok fazla. Lütfen bir daha kendinize yapmayın bunu 🙏🏼
Hem dini hem sağlık açısından hiç uygun değil ben istesem bile eşim istemez ki ben boşayacagini bilsem asla izin vermem kendinize bunu yapmayın
dini yonunu bilmiyorm hic duymadim normal gusul aliyorum
ersemidil kuranı kerimde ayet olarak yasaklanmış bir şeyin büyük günahlardan kabul edilen birseyin gusulle temizlenmesi mümkün değildir diye düşünüyorum bu tarz ilişki yasayan kişiler açıkca lanetlenmislerdir o yüzden tövbe edin ve bir daha esinizin isteği için kendinizi ateşe atmayın derim bu benim sizin için tavsiyemdir tabiki tercih sizin 💐
Masalmisali çok güzel yazmışsınız 🌸
Masalmisali 2 dogumdan snra haliyle deformasyon olunca bi iki kez tmm dedim ama zaten acidan sağlıktan ziyade aklim isin dini tarafindaydi..illa ki tövbe ederim ama takildigim nokta gusul abdestin olup olmadigi yani sunu merk ediyorum o kadr abdest almama ragmen yine de suan cenabett mi sayiliyorm
Artist ay insallah🤲
ersemidil dini açıdan gusülün kabul olmasıyla böyle bir ilişkisi yok gusül almanız lazım ama arkadan livata ilişki helal değil. Zina da yapılsa helal ilişkiye de girilse livata da yapılsa gusül alınır. Ne kadar iğrenç ve kötü olsa da dinden çıkmadığınız için gusül almanız lazım. Tabi değişik düşünceler vs vardır ben genel kabulden bahsediyorum. Siz gusülü alın her türlü. Ama sağlık açısından da arkadan ilişki denemenizi önermem.
Fatimaaa tesekkur ederm👍
Artist daha bundan sonra istese de yok zaten acisi hadi gecer ama dini boyutu kotu