Yaptıran varmı fotoğraflar çok iyi ama forumlarda kimse memnun kalmamış
Dilan polat rasping
[silindi]
Cupcake hepsi shop yalan
Cupcake canım öyle şey olur mu olsa bunca insan boşuna mı diyetle sporla uğraşıyor.
Cupcake inanmayın bi kişi ifşa etmişti onları sanırım yurtdışı sitelerinden alıp shopluyolarmış yoksa millet niye aylarca uğraşsın kilo verip sıkılaşmak için
Bence herkesin vücuduna bağlı herkeste ise yarayacak degil ama sadece onunlada kilo verilmez hani yeme icme dikkat edipte yaptirmak mantikli sonucta yag yakiyor. Ama acikcasi bende ne düşüneceğimi bilmiyorum🤷🏽♀️
Ben yaptırdım 16seans aldım 12sini göbek girdim karnımda biyerde sol tarafımda çökme var ama ne bir beden inceldim ne olmayan pantolon oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum acısı zaten dayanılcak gibi değil o kadar bağırdım ki size anlatamam hem ısı ışın verip hem bütün gücüyle bastırıyor basması bişey defl onu kaydırıyor üzerinizde inanılmaz bir acı
Ayrıca incelmediğimi söylüyorum orda mesela üstüne geliyorlar insanın kiraz sapı içtiniz mi şu kadar su içtiniz mi diyet yaptınızmı direk suçlanmaya başlıyorsunuz hayır diyet yapacaksak estetisyende ne işimiz var diyetisyene giderz valla ben 3milyarımı çöpe attım haram olsun
Hayat_ aynen bende instagrama düşüncelerimi yazdım hemen İstanbul daki şubeden aradılar siz yemişsiniz bakın miğdeniz şişmiş resimlerde falan diye saçma sapan üstüme geldiler
Yaramazannesi para tuzagi hepsi cidden neden kendi evinde calisan şule falan zayif , fit degil?? Madem zayiflatiyorlar yaa ancak insan kandirsinlar ama o paranin da hayrını gormezler bu sekilde insan dolandirarak
Hayat_ bazen storilerinde ona diyo hayatım eğer boşluk olursa seni bugün raspingr alıcam diye hani nerde hiç mi boşluk yok degilmi ya öyle bi resim çekiyorlsr ki ben bile kendmden şüphe ettim acaba zayıflattımı diye ama tek gerçek pantolonlarda beden düşmesi yok
- Düzenlendi
Cupcake ben gittim tek seansta 12 cm inceldim gerçekten işe yarıyor ama diyet ve bol suyla desteklemen lazım yoksa geri alıyorsun. Paket almıştım 1 seansa gittim sadece gidecek zamanım yok ve motivasyonum şu ara çok düşük. Ama işe yarıyor bariz inceliyorsun. Fotografları kendi telefonumdan çektirdim fark ortada
Yaramazannesi tüketici haklarına başvursanıza ya hasar da bırakmış vücudunuzda paranıza yazık
ZRaporu ama nasıl kanıtlıycam kendi çektikleri fotograflar resmen şoplu gibi bende bakıyorum orda incelme var gübi görünüyor eve zerre yok
Yaramazannesi sözleşme falan varsa bi okuyun bence bi avukata danışın böyle böyle insanlar nasıl olsa ses çıkarmıyor diye bu işletmelerde böyle devam ediyor ya