Derleranacum bi tanıdığım yaptırdı ve başarılı sonuç aldı sadece sıvı tüketiyorsun ilk ay sonra yavaş yavaş katılara geçiliyor

Yejebskab yok canım benim iştah o bile kesmiyor doğum yaptım 4 ay sonra eski kilom ın altına düştüm 48 kilolara kadar düştüm şuan 21 yaşında 68 kilo oldum 155 boyum var ve yağ oranım çok artı diyetisyen ölcüm yaptı 21 yaşındayım metabolizma yaşım 30 çıktı mecbur böyle şeylere yönelme gerek

Derleranacum o zaman tarcinli turk kahvesiylr birliktr dukan birasini birlikte kullan emzirmiyorsan eger.bu kadar istahlo olduguna gore seker hastasi olabilirmsn cnku sadece onlar doydugunu anlamyr

Derleranacum 12 kilo bence cok fazla degil bunu operasyonsuz da yapabilirsin emin ol.hatta verdikce ay kilo vermek aslinda ne kadar kolaymış ben zorlastirmisim diyeceksin saglikli beslen sekerli seyleri hayatindan cikar pirinc yerine bulgur tüket tavuk vs protein agirlikli beslen sabahlari 2 dilim siyah ekmek ye inan kendi kendine gidiyor ac birakma kendini aksam yatmadan yogurt limon pul biber karisimi ye ve bol su 2 ayda verirsin emin ol.buna nerdeysw 20 kilo verdim bu sekilde 3 4 ayda

popcorn_18 cok zararli birisi zayifladi mesela cidden çubuk gibi oldu incecik oldu ama daha fazlasini aldi boyle urunlere gerek yok saglikli beslenerek kendini ac bırakmayarak ve gunde 10 bin adim atarak verebilir o kiloyu ben.bu sekilde zamaninda 20.kilo verdim

Yejebskab tahliller hep düzgün çıkıyor ama hormon sıkıntım var sürekli oynuyor

Derleranacum soyle yapın mesela ben cok beğendiğim birseyi alirdim.ama bilerek kucuk alirdim ona girmek icin kendimi tutardim hedefim o olurdu 1 ay sonra deneyecegim bakalim.olacak mi derdim ve onun icine girerdim. Mesela bende sudyende B takan insanim ama B olmuyor C oluyor artik hamilelikten kalan son 5 kilom falan kaldi o yuzden sirtim da genisledi malesef sudyen aldim 2 gun once asiri hosuma gitti cunku ama B aldim göğüslerden oluyor ama sirttan sıkıyor suanki hedefim onun icine girmek mesela ona baktıkça motivasyon kazaniyorum sizde boyle birsey deneyin derim

Derleranacum canim bi tanıdığım taktirde 3 gün kusmaktan mahvoldu bünyesi kabul etmedi 7 bin TL taktırmak para verdi 3 gün sonra bin TL cikarttirmaya verdi

Derleranacum karatay diyeti yapin.
          Teyzem 110 kiloda 6 ayda 80 dustu. Hala yapiyor ve hic ac kalmiyorum diyor 3 tane yegenim var uyuduklarinda evde spor yapiyorum dedi.
          Bende basliycam

Derleranacum Öğün yerine geçen minimum kalorili besinlerle istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz tavsiye ederim