Antisosyalmom Mera3939 ben bıraktırmayı düşündüm bi ara kızdı eşim küçük daha bırakır kendisi dedi. Bende alıştım artık kırk kere uyanmaya. Ama eşimle ayrı yatıyoruz. Kızımın odasında uyuyorum ben mecbur.
Mera3939 Antisosyalmom hahajj cok benziyoruz cidden 😅😅bizde ayri yatiyoruz kizimla doğduğundan beri esim cok horluyor kizimda donsem.bile uyanıyor 🤦♀️
Mera3939 Antisosyalmom aslinda ayirmamak gerekiyorda iste sartlar valla ben kocamdan soğudum ayri yata yata🤦♀️
Antisosyalmom Mera3939 bir ara bizde sürekli kavga ediyorduk ayrı yatıyoruz üstelik ilişkide olmuyordu yoruluyorum ben cok diye. Sonra düzene soktuk. Denicem bi ara beraber yatmayı bakalım 😂
Mera3939 Antisosyalmom bizde su an o durumdayiz hatta baya uzadi🤦♀️ustunee birde annesi vefat edince aylar oldu neredeyse sureklu kavga sıkıldım valla 🤦♀️
Mera3939 Yejebka evet fazla saglikli olduktan sonra cok takılmıyorum son 5 ayda 1 kilo aldi kilo alimi durdu zTen xin hareketli olduğu için
deleted77 Mera3939 ay maşallah ya benimkiler 26 aylık 14 kg civarindalar 🙈 emmeyi biraktik ama emziğe devam 😅
Mera3939 deleted77 masallah senin minnoslarada🥰 benimki emzik hic almadi ya bizde ırsi sütümuz yağlı yariyor😇 kardesimin bebekleri de tombisti ama çok zor kilolu bebek
Mera3939 ZRaporu 🙈🙈fazla besledim.sanirim premature doğdu birde 2 ay erken doğum yaptim 1835gramdi🙈🙈 cok zayif diye sabahlara kadar süt sagiyordum🤦♀️🤦♀️ kolay olmadi cnm hahah😅😅🥰
Mera3939 ZRaporu onemli olan.o zatn cnm benim saglikli olduktan sonra kilolu ya da zayif takilmiyorum çokta 🙏🙏 erken doguma bagli cok rahatsizliklarimiz vardı çünkü atlattık cok sukur😇
Antisosyalmom Mera3939 ilişkide etkiliyor kavgayı cok. İnsan daha da gergin oluyor anlamıyorum. Araya da cok soğukluk giriyor. Başınız sağolsun kuzum.