Kdksklssns arkadsım tanıstırmak istedi ısrarlar sonucu ikimizde gönülsüz gitmişiz hele ben iş yernde uyudum uykudan uyandım o üstüm basımla gittim kırıs kırıs. Ama ben ilk görüşte aşık oldm elim ayağıma dolandı gıkım cıkmıyor utanctan 🤣oSonra dısarda görüşmek istedi eşim hafta sonu iki gün sabahtn aksama gezdirdi beni hiç susumadı tatlı tatlı konustu hep. Ama biz duramıyoruz yaa yanıyorm hafta içi bu yüksek lisans derslerini asıyor ben işten cıkınc abnm is yerime geliyor bni alıyor duramıo bensiz 4-5gn snra o söylemiş ailesine arkadaıma sordurtuo oda söylemişmi diye bende yok dedm daha ortada bişi yokki ama içimden yes beeee yesss diyorum ama arkadasa ben daha karar veremedm bişi hissetmiyorm diyorum kelebekler ağzımdan cıkıyor halbuki yiğitliğe bl sürdürmüyorm🤣 öbür hafta bana aevlenelim neyi bekliyorz ki bence doğru kişi sensin dedi. Bende düşüncem dedim bayılcaktm az kalsın heycandan. Ertesi gün yüzük aldık düşündüğümde bu kadar 🤣 sonra babama söyledim memelekete gittik tanıstırdım nisan yaptık 4ayın sonunda artık kendi evimiz vardı 😍 zormuydu ilk zaman cok zordu tanısmadan evlenmek cok zormus ama sunu öğrendim ki eşimle sevgi ve güven iki temel tasmıs ve bizde hiç eksik olmadılar inşallahdra hep böyle devam eder. 6yıl oldu evleneli 5 yasında ve 4aylık kızlarımız var hala ilk günki gibiyim hayranlıkla seyrediyorum beyimi 😎😘😘analar ne yiğitler doğuruyor beee😛