Hayat_ Gzmkk gecen gun videoya denk geldim yorumlarda da cok olumlu sonuc alan insanlar var 1 yemek kasigi karbonat 1 yemek kaşığı sut bekletme suresi 10 dk herkes asiri memnun kalmis bu tariften
Nimess Gzmkk ben karbonatlı su yapıp sürüyorum biraz bekletiyorum sonra duş diz kapağıma koltuk altıma falan sürüyorum ama genitale sürmeyin bi şey olur falan bilemem. @Rouge tuz demişti ama orayada yapılıyor mu? Ona yönlendireyim hemen seni 😂😅
Safiye_nur_kaplan1 Gzmkk ben keçisütlü sabun kullanıyorum geçen birine yazdım hatta satılan hesabıda koydum uyarı yedim burda neymişse tanıtıyorum diye ama hebalife on ürünlerini koymuşlar nu tanıtım değilmi acaba 😏🤔🙄
Panter321 Yaa benimde başladı böyle sarımsı bir tenk oluyor ama ben birazda kiloluyum ne yapmam lazım kararmaması için
Mavisim20 Panda fayda etmiyo bu krem kararmalara maalesef iki adet bitordim ama bnfe hic ise yaramadı
Hayat_ Brvnonk onu bilmiyorum ama hep yapıyorum cokda memnunum yazan bile var yillardir yapan bile varmis bunu hepside cok memnun oldugunu söylüyor
Panda Mavisim20 bende ilk zamanlar düzensiz kullandığımda işe yaramadı sonradan düzenli yapdım fayda etdi
Rouge Nimess 😂🌸♥️ @Gzmkk özel bölgeye böyle seyler asla önermem sadece diz dirsek bacak vs için tuz kullanıyorum
Nimess Rouge bacak arası demiş bacaktan mı bahsediyor yoksa genitalden mi bahsediyor anlamadım 😅 neyse bizden söylemesi kendi bilir artık 💁🏻♀️
Rouge Nimess bende anlamadım .burda alısık degiliz bacak arası gibi kibarlastırılmıs üstü kapalı sözlere o yüzden 😂😂
Safiye_nur_kaplan1 Gzmkk hesabı yazmamın sebebide Trendyol Hepsiburada tarzı yerlerden alınmamsı için tarihi geçmiş ve farklı ürün sattıkları için