SansursuzKadin Yejebskab belki ben seni yazdım ama seniyi sansürledim ne kadar fesatsinz hanimefrndi pü edepsiz yaziklr olsun 🤣🤣🤣 saka gibi ınsansn yemn ederim🤣🤣
Mirinda Yejebskab konudan tamamen alakasız siz bu forumda sadece insanlara laf söylemek için mi bulunuyorsunuz?
SansursuzKadin Mirinda canisi ben bu kadini hep görüyorum cinsellikle alakali herseye sasiriyor. buyuk ihtimal kendisi 2 ayda bir 10 dk sevisiyor. sevisen seks yapan hrkese cok buyuk ofkeli. cinsellk konusan herkese kiziyo🤣🤣
Yejebskab SansursuzKadin cinsellikle alakali herseye sasirmiyorum.sizin bu kadar kelimeleri acik yazmaniza sasiriyorum.edep yok ahlak yok terbiye yok buna sasiriyorum.benm sevismemde seni baglamaz sen kendine terbiye ver burda seksle ilgili ahkam kesecegine.ofkemde senin gbi arsizlara seks yapanlara degil.ozgur platform diye ap acik yazmak zorunda degilsin.ama artk sana cok gormuyrm cnku her yerde okuyrm yorumlarni aldgn ogrendgn terbiye bu kadar demekki.
Mirinda Yejebskab ay keşke konuşma üslubun olsa da tartışabilsek. Her şeye zıplayan da ben değilim sensin. Her postun altında mutlaka bir eleştiri, olumsuz, rencide edici yorumun var. Sanki milletin ahlak bekçisi sensin.
saripapatya Yejebskab ya canim sen bence bu platformu sil :) Burda kimse kimseyi tanimiyor ve herkes herşeyi özgürce konuşuyor. Bunda promlem nerede ? Madem her post da sikinti yapiyorsun lütfen sayfani sil ve terk et bu platformu 😑
SansursuzKadin Yejebskab bu kadar rahatsiz oluyosan afedersn siler gidersin canim sen asiri merak ediyosun boyle seyleri anlamadim zannetme bu cinsel acliginin siniri kocandan cikar burdan deil🤣🤣
Yejebskab Mirinda 🤣🤣🤣bunu senmi soyluyosun her posta olumsuz bir elestiri diye.kendi yorumlarni okudunmu hic.ayrica sananee sana kim ne attida saldirdin hadi baska kapiya.
Mirinda Yejebskab bak ben ne senin kadar saygısızlaşırım ne de senin kadar varoşça yorumlar yaparım. Şu laflara bak ya hey allahım laf soktuğunu sanıyor bir de mahalle ağzıyla. Benim postlarımı bu kadar incelediysen biraz saygı öğrenirsin belki devam et. Hadsiz.