Alev12 Kızlar bilenler bılir dogumdan once seksten kacan ben dogumdan sonra nirvayana ulastım degısık fantezi önerilerinizi alabilir miyim?
Gizzemm Alev12 burdaki çoğu arkadaş kelepçe denemiş ben daha denemedim ama zevkli olabilir deneyin bence 😂 Ben de şu an 7 haftalık hamileyim baya baya istekliyim eşim de yanaşmaya korkuyor ne yapsam bilemedim 😂
Antisosyalmom Alev12 benim koca yatağa düz yatıyor hani misyoner pozisyon varya onun tersini yapıyorum. Yani o yatarken ben ters oturuyorum üstüne aşırı zevk alıyoruz ikimizde kuzum. Bide bacağımın birini içe alıyorum müthiş bişey.
Guncelanne Alev12 Oral yapıyorum eşime eşimden parmağı ile uyarıyor alttan beni çok zevk veriyor kesinlikle dene 🤩
Alev12 Gizzemm kelepçemi kaldı kuzum 🙈ben hamıleyken basladı bende esımde isteklı zaten hep korkmasına gerek yok aslında Dr aksi birsey soylemedikce hatta sonlarına dogru hergün öneriyordu doktorum merhaba saglıkla kucagına al kuzum
Pcoslu1anne Gizzemm Kolumu arkadan bağlıyor doggy pozisyonunda kelepçe gibi oluyor🤣🤣 Malum artik kelepce kalmadi tutturacak yataklar da yok🤣
Gizzemm Alev12 bir önceki gebeliğimde 8. Haftada kalbi durmuş kürtaj olmak zorunda kaldım yine aynısı olur diye korkuyor doktorum yasak koymadığı halde
Alev12 Gizzemm oda haklı aslında ne yapsın adam sen anlat ama istediğini buda as ermek gibi birsey 🤭🤭🤭🤭
Gizzemm Alev12 muayenede kendi de yanımda oluyor doktor sorun yok dedi ama bir türlü inandıramıyorum 😂