Kızlar merhaba müzikli ve fotoğraflı video yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum kızımım doğum günü geliyor güzel fotoğraflarla müzik ekleyerek video yapmak istiyorum ama olmuyor müziği ekleyemiyorum bilen varsa yazsın😏

_beyza35 Biraz karmaşık gelecek ama sanırım benim yaptığım epey zor belki daha kolay yolu vardır. Videoshow diye bir uygulama var videoyu oraya ekliyorum ses ekle kısmı var altta ekleyeceğiniz sesi ses kaydı alın diyor, başka telefondan ses kaydı alıyorum istediğim müziği sonra ekliyorum. Biraz karışık gözüküyor ama sık sık böyle şeyler yapmadığım için kolay yolunu hiç araştırmadım umarım vardır. Müzik konusunda ıphone baya sıkıntılı ya

Akrep ay evet yaa suan baska telefon yok ki kaydetceğim tüh😏 artık yarın eşimin telefondan yapayım

Ben inshot kullanıyorum. Ekleyeceğim müziği önce yputubedan ekran kaydı alıyorum. Videodan ses ayıkla diye bi kısım var ordan ekliyorum

Annesivekizi ona benzer uygulama indirdim arkadaşlar söylemiş capcut ondada aynı özellik var işime yaradı teşekkür ederim ☺️