Kızlar uzun zaman sonra kocama oral yaptım ama ilişki sonrası midem bulandı içim tuhaf oldu ama yaparken bende kocamda zevk aldı. Dün yine yaparmısın lütfen yap diye ısrar etti hayır dedim 🤦🏻♀️ Siz olsanız napardıınııııız 😒
Oral
Guncelanne onun mutlu olmasi icin yapardim
Lila_ O mutlu olunca midem kötü oluyor 😂🤭
nden bulandi esin yikamamişmiydi kokuyormuydu
Guncelanne 😂😂😂😂
SansursuzKadin bende oral yaparken zorlanıyorum eşime çünkü ağzıma bi sıvı geliyo o da midemi bulandırıyor koku falan yok ama o sıvı bulandırıyor nasıl yapmam gerek 😂@SansursuzKadin
Guncelanne ilişkiden sonra değilde eşin duşunu alsın temiz temiz yap o zaman miden bulanmayabilir zevk aldığını yazmışsın o zaman ön sevişmeyi uzun tutun zevke geldiğinde kendin isteyerek yaparsın
- Düzenlendi
Guncelanne ben hep yapıyorum çok da zevkli bağımlılık yapıyor 😋
Guncelanne İlişkiden önce yap zevk almana bak başka bişey düşünme bide eşin ilk önce duş alsın sen sonra yap temiz olsun.Çikilota falan sür yada farklılık olsun😁
Adamim34 şu saçma sapan nicki olan kişisin kimsenin sevmediği yazım şeklindeki cahillikten belli zaten 😅 gülüyorum
Adamim34 her postta bize laf atan sensin kimse sana bişey yazmıyo ama sen herkese içindeki nefreti kusuyosun bunun sebebide işte kimsenin seni sevmeyişi hayatının muhtemelen berbat oluşu 😀
Adamim34 önce Türkçeyi düzgün kullan ne dediğini anlayalım o zaman ciddiye alırız belki 😂
Adamim34 ahahahahahahhahahahahaha kudur 😀
Guncelanne eşim istese de istemese de yapıyorum ben. Sprey sıkıyor bazen o zaman yapmıyorum bi acı oluyor çünkü ağzım yanıyor. Yanda 69 yapıyoruz.
Mervegizem vardır belki
Zeynep_ ilk oyle oluyor. 9 yıldır ben hala tamamını alınca öğürüyorum büyük geliyor ağzıma.
SansursuzKadin hayır temizdi banyo da yapmıştı