Beni aldatan eski sevgilim ve aldattığı kadın evlenme kararı almış.Aynı işyerindeyiz kimsesizliğinde etkisiyle bu olaydan aşırı üzüntü duymaktayım napmamı önerirsiniz 🌹
Aldatılmak
Elff niye üzülüyorsun ki, kurtulduğuna sevin, bir kez aldatan hep aldatır şimdi o kadın düşünsün 😂
Yoluna devam et tabiki onlar için mutsuzmu yaşıcaksın bir ömür ? Allah karşına daha iyisini çıkartır nasip deeğilmiş ben aldatan dan hayırmı gelir ya evlenseydin çocuk olsaydı aldatsaydı ne olurdu daha çok üzülürdün bundada vardır bir hayır sakın üzülme sen mutlu görün mutlu ol bu tecrübe unutma .
Elff öncelikle yaşadığın durumun kimsesiz olmakla bir alakası yok. Kimsesiz derken ailen mi yok onu anlayamadım. Sen kendi başını dik tutacaksın ki hatayı yapanlar başını utancından yere eğsin. Eğer iş yerinde departman değişikliği veya çalışma yeri değişikliği şansın varsa onu yapabilirsin. Ama mümkün değilse o kişiyi de görmezden gel. Yok say. Eve geldiğinde ağlayacağın varsa için çıkana kadar ağla ama onların karşısında hep güçlü dur. 💪
Elff ebelerine kadar yolu var diyip karmanın işlemesini beklemelisin
Elff hatırlıyorum bu konuyla ilgili bir post daha açmıştın. O zaman da aynısını söylemiştim şimdi de aynısını söylüyorum böyle bir insandan kurtulduğun için mutlu olmalısın🙏🏻 Evet eminim çok zordur her gün yüz yüze olmak, onları görmek sinir bozucudur. Kendi hayatına bak, onları görme bile, güçlü dur senin karşına da bir gün doğru insan çıkacak emin ol 🌸🌸🙏🏻
Elff sakin uzgun gibi gorunme mutlu gibi görün git sadaka ve sukret kurtulduguna onceden yuzunu gordugune.. simdi aldatan ilerde de aldatir. Evlenseydiniz ve evliyken aldatsaydi bu yasadigin acinin, uzuntunun belki daha fazlasini yasayacakdin o yuzden kurtulduguna sevin emin ol ilerde karsina guzel bir insan ciktiginda iyiki beni aldatmış da onun sayesinde onunla tanismisim diyeceksin
Elff hiç üzülmeyin, bence o kadın üzülsün. Ömrü boyunca hep düşünecek bu adam başkasıyla birlikteyken bana geldi de benden de başkasına gider mi diye. O adam da aynı şüpheyi duyacak, sevgilim olduğu halde benimle görüştü bana da yanlış yapar mı diye. Siz daima bunun öz güvenini taşıyın üzerinizde. İş yerinizden gelip ağzınızı arayan olursa sakın laf vermeyin gülüp geçin. Onlarla karşılaştığınızda da tavsiyem ne abartılı bir mutluluk ne de hüzün belirtisi gösterin. Zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama onlarla bağınızı hesabınızı ne kadar çabuk keserseniz karşınıza sizi hak eden birinin çıkması da o kadar hızlı olacak 🙏🏻
Elff bende aldatıldım maalesef seni çok iyi anlıyorum. Aynı ortamda olmak yüzüne bakmak insanı kendinden nefret eder hale getiriyor. Uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş onlardan. Benim en yakın arkadaşımla aldattı birde o daha ağır inan😔
Elff o kadın hapı yuttu valla .aklı olsa evlenmezdi .cünkü o adam herkesi aldatır ,hep ihtimal var .üstelik böyle insanlar once kendilerini aldatıkları yetmiyomus gibi hic mutlu olmuyolar ,cünkü karakterlerinde sorun var .sen ise bu durumda en sanslı kişisin .kurtuldugun için ve dürüst oldugun için..
Elff Evlenme kararı aldığı kadın ile, sizinle birlikteyken tanışmış. Yani onu da aldatmış ne kadar aşağılık bir durum. Sizin de gözünüz aydın kurtulmuşsunuz. Onlar yokmuş gibi yine diğer iş arkadaşlarınız ile normal hayatınıza devam edin, en azından güçlü gösterin kendinizi. Onlar rahatsız olacaktır zaten bu durumdan
zarifhanim Haklısınız çok sağolun 🌹