Kızlar Aranızda Süt Hormanlari Yüksek Olupta Gebe Kalan Varmı
Hormonları yüksek olup gebe kalan var mı ? 🙄
Esra002 benim en fazla 72 cıkmıstı. Sürekli kan verip kontrol ettim. Bi sürü doktora gittim adetim geç geliyordu ve hamile kalmamıştım hiç bir sebep yokken. En son doktor kafaya takılacak birşey değil bu işine odaklan dedi yani buna benzer konuştu 😂5 ayın sonunda hamile kaldom.
Esra002 ben değil fakat prolaktin hormonu yüksek hatta göğüslerden süt gelmesi durumunda dahi olupta çok gebe kalan var 🙏🏻
Esra002
Prolaktin hormonundan bahsediyorsunuz çok yüksek değerlerde gebelik için engel olabiliyor ama yüksek olup hamile kalanlarda varmış ilacı var kullandığınızda normale geliyor
Harleyquinn ilaç tedavisinden önce doktorlar gebelik planlaması yapiyor canim aksi taktirde çok uzun soluklu bir tedavi süreci var ve bu ilaçlı tedavide en az bir yıl gebelik önerilmiyor 🙏🏻
Antisosyalmom Buqun Benımde 28 çıktı doktor çok yüksek dedı hamılelık bu yüzden olmuyor dedı yarın özele gıdecegım tedavılere orada başlamak ıstyrm devlet hastanelerine guvenmıyorım
Esra002 amin inşallah bende tedavi ile hamile kaldim doktor çok önemli kesinlikle iyi araştirmalisin 🙏🏻
Esra002 tedavisi yok düşük diye daha ama dar südyen giyme uyku düzenine dikkat et sağlıklı beslen dedi bana doktor. Bide aklından at hamilelik işini keyfine bak o an da.
Antisosyalmom aynısını Buqun kı doktorım da soyledı bana yarın özele gdcm ama orada en azından ılgılenıyorlar
Esra002 hiç canını sıkma inan birşey yok sonucuna baktım benimde 28 çıkmıştı bi ara ilişkiden sonra yat bir süre kalkma akmasın içinden. İnan bir süre böyle yaptım ben. Hayırlısı olsun inşllah en yakın zamanda rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Esra002 Banada süt hormonun yüksek çocuğun olmaz dedi kadin doğum doktoru bı bölümden randevu almamı söyledi randevuyu aldım pandemiden dolayı iptal oldu 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür şimdi 7aylim bı oğlum var ☺️
Antisosyalmom çok tşk ederimmm güzel dileklerin için🥰🥰🌸
Benimkiiiiiii MasaAllah Allahım Bağışlasın Rabbım Olmayan Isteyen Herkesede Nasıp Etsın 🤲🤲🌸
Esra002 Aminnn inşallah ☺️🙏❤️
Esra002 💗☀️❣️