Arkadaşlar 3günüm gecıyor yumutlama dönemınde beraber olduk eşımle sol kasıgım ara ara agrıyor ve cok cabuk yoruluyorum göguslerımde hassasıyet var şişgın gıbı

Glbaharramazan bende de bir ara olmuştu adetten 3 gün önce ağrı sonra geçti bende cabuk yoruluyordum yataktan kalkmak istemiyodum uyku hali vardi hep adetten 2 gun once test yapmistim pozitif cikmisti sende de olabilir

Glbaharramazan ben her yerden okumuştum adet günü veya 1 gün geçince çıkar diye ne kadar doğrudur bilmem geç döllenme yoksa tabi istersen bir test yap bisey kaybetmezsin

Glbaharramazan benim adetime bir haftadan fazla vardı çıktı hemde iki haftalıkmışım o zamanlar seninki dört gün geçmiş çoktaaan çıkar bence hemen test yap

Emsal yarın test alıp yapayım benım esım yurt dısından gelmıstı yumutlama donemıme denk geldı gelısı 9 şubatta geldı 4gun bıttı ıste 18i adet tarıhımdı

Emsal kasık agrım ara ara oluyor ve bel agrımda oluyor bırde gogus ucu hassaslastı goguslerımde öyle acaba bunlar belırtımı

Emsal ben vize beklıyorum son ıslemlerım tamamlandı 5ay oldu evlenelı eşım 1 haftalıgına gelıp gıttı çalısıyor izni pek yoktu nasıpse bende bır ay sonra yanına gıdecegım isveçe

Glbaharramazan 6 haftalık hamileyim bu ikinci ilkini düşük yaptım. Bende evlenip Almanya’ya geldim ama biz vize çıktığı zaman düğün yaptık 10 aydır burdayım.

Emsal canım bızım ılk red geldı ayrı ev kararı cıktı ısvecte cok zorladılar sımdı hersey var sukur tamamlandı öbur ay gıdıyorum bız dugun yaptık 15 gun yanyaya kaldık sonra gıttı esım bırde ayın 9da geldı ıste ınsallah cıfte haber alırız dosyamız tamamlanmıs ay sonuna kadar gelecek vızem ınsallah hem bebek hem vıze aynı zaman haber alırız

Emsal ılk bebegın ıcın cok gecmıs olsun canım rabbım bu bebegını saglıcakla kucagına nasıp etsın

Glbaharramazan amin inşallah herşey gönlünce olsun bu vize işi baya stresli benimki de üç ayda çıkmıştı tabi bizde dil kursu da zorunlu