Tinkerbell ah ya nefesim kesilerek okudum. Çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Ne yapabilirsiniz haklarınız neler bilmiyorum ama bu olayın benzerine şahit oldum bir hafta önce. Bebeğim gündüz ateşlendi acilden şurup içirip yolladılar. Akşam ateşi dusmeyince yine gittik, sıra bekliyoruz 20 dakika kadar bekledik ve bir aile giriş yaptı ortalama 3 yaşındaki çocukları alnının ortasını evde sivri bir yere vurmuş. Bebek ortalığı yıkıyor. Babasının üstü kan ve kusmukla kaplı. Annesi sinir krizi geçiriyor, baba bu halde kucağında bebekle anneyi sakinlestirmeye çalışıyor. Ve bu insanlar bizimle sıra bekliyorlar. İnanamadim ya ağlamaya başladım ben de zaten bebeğime ağlıyorum o halde 39u geçen ateşle bekleyen bebeğim kucağımda bir de o çocuk bekliyor üstüne. Gittim girin beklemeyin dedim onlara. Girdiler doktor zaten hiç muayene etmeden tomografiye yolladı. Bebek hastaneyi yıkıyordu çok korkmuş belli ki yavrum. Aynı şekilde kucaklarında gitti öyle. Daha sonra biz bebeğimin ateşi düşsün diye dışarı çıkardığımızda yine bebek kucaklarında bahçede dolaşıyordu onlar da. Tomografi iyi çıkmamış tekrar cekilecekti anne de bebek de daha sakindi. Sonra noldu bilmiyorum inşallah önemli bir şeyleri yoktur