15 gun sonra evlilik yıldönümümüz her sene eşim biseyler yapıyor bu sene ben biseyler yapmak istiyorum aklımda güzel bi sofra kurup mumlarla süslemek var ana yemek ve mezeler arka planda slow güzel müzikler. Artı yatak odası ve banyoya da mumlar kokular koymayı düşünüyorum. Mini dekolteli saten bi elbise almayı planlıyorum. Ana yemek meze ve yapabileceğim daha güzel fikirler çıkar diye sizlerden de öneri almak istedim. Ay nasıl heyecanlıyım anlatamam 5 sene geçti ama ilk zamanlarımızdaki heyecanı yakalamak istiyorum o gün 💝

WhiteSwan Biz genelde dışarı çıkarız ama pandemiden çıkamamıştık. Ana yemek olarak dana bonfile meze olarakta atom, haydari, tereyağlı karides ve cevizli salata yapmıştım. Şarabın yanına güzel bi peynir ve şarküteri tabağı hazırlayabilirsiniz🙏🏻

kopuklukahve bizde her sene dışarıda kutladık ama bu sene supriz yapmak istiyorum 2 gün önce kutlicam beklemediği bi anda olsun haydar ve karidesi kesin yapicam ekstra havuç tarator patlıcan dusunuyorum. Ana yemek kremali mantar soslu dava bonfile patates püresi olabilir.

Ya ben salataligi ortadan dilip ince ince kesip yoğurt ve nane koyuyorum asiri güzel meze oluyor tavsiye. Ederim