• +18
  • Vajina darmi

Kızlar ilişki esnasında esimin penisi ilk girdiği zaman hissediyorum fakat bı kaç dakka sonra hissetmiyorum genislemis diye düşünüyorum eşime soruyorum darmi diye evet diyor ben neden öyle hissediyorum bilgisi olan

Kelebekler
    Çok zevke geliyor 😃😃
    Dahaa iyi aslında Bnde zevk olunca hissetmiyorum bu arada ıkı cocuk cıkardım eski halinde eşime diuom genişmi
    Yooo diyo dar 🙂

Kelebekler Bendede oluyor islaklıktandır o.Normal doğuş yapdım üstelik kanamam oldu ne geldi sokdular oraya yırtdılar dikdiler amma yinede eskisi gibi dar😁

9 gün sonra

Niye bu kadar çok takılıyorsun ki o seviyorsa sıkıntı yok hatta o bazen parmaklarıyla açıyor nasıl olsa her sevişmeden sonra tekrar eski haline geliyor diye 5 parmağını birden sokuyor 🙈🙈 sonra daraliyoe

Kegel egzersizi deneyin düzenli yapınca vajina daraltıyo.

• [silindi]

Kelebekler ay bende neyghghhh dedim su an 5 parmak nasil giriyor 😵😵😵😵tobe elimi soyle bir tuttum bakımda yok ebesinin ki dedim😅

Kelebekler ben de aynı şeyi yaşıyorum normal doğum yaptım 10 ay olacak neredeyse ama eskisi gibi değil yani eskiden çok acırdı şimdi azıcık acıyor ilk girişte,eskiden çok hissederdim gel gitlerini ama şimdi pek hissetmiyorum bunu da eşime belli etmiyorum birkaç kere çekinerek sordum genişlemiş mi bana mı öyle geliyor diye ama eşim yoo aynı diyor ama değil yani ben biliyorum eşim de beni üzmemek için mi böyle diyor yoksa gerçekten bana mi öyle geliyor ya da eşim mi farketmiyor anlamıyorum