Birgenckizingizlidefteri berkarken hersey laylay lom oluyor cidden yapacak islerin yok , gecim telasin yok , birlikte guzel vakitler geçiriliyor evlilik ilk zamanlari da oyle ama cocuk olduktan sonra mesela ben cok yoruluyorum aksam yataga zor atıyorum kendimi esimde o sekilde işte yoruluyor oda yorgun argın oluyor. Bekarlikdaki gibi full enerji gezemiyorum mesela. O zaman istedigim saatte uyanirdim simdi cocuk ne zaman kalkarsa buda haliyle gunluk enerjimi bitiriyor

Birgenckizingizlidefteri bence evlilik çok güzel bi şey olaya sexde değişir mi diye sorduğunda net bi şey diyemem çünkü senin bile değişebilir. Mesela biz farklı şehirlerdeydik ve sadece geldiğinde oluyordu e haliyle özlem yüklü oluyordu evlenince sürekli yan yanasın ve düzenli bi ilişki olduğu için daha farklı olabilir seyrekleşebilir bazen isteksizleşebilir bazen tavan yapabilir yani sonuçta insansın her zaman duygu düşüncen aynı olmayabilir.
Ben insanların olduğu gibi olmasına önem veririm eşimde bende o yüzden sevgiliyken nasılsak aynıyız hayata karşı bakış açımız ilgimiz alakamız birbirimize karşı düşüncelerimiz hoş görümüz falan filan. Genelde insanlar sevgiliyken bazı şeyleri aman geçer düzelir yok yok bu önemli değil diyerek geçiştiriyor evlenincede gözüne batıyor. O yüzden birbirinize karşı şeffaf olun. Olaya sadece sex olarak bakmayın çünkü 24 saat bir aradasınız ve en fazla ne kadarında sex yapabilirsiniz diğer özellikler daha önemli 😄 ayrıca cinsel durumlara çözüm bi şekilde bulunur fakat bi insan empati yoksunuysa onu değiştirmek zordur gibi gibii

Birgenckizingizlidefteri aslında sevgiliyken de vardır da onlr farkında değillerdir bende eşimle sevgiliyken bu korkularım vardı aslında şeydi korkum acaba her gün istemez mi sıkılır mı benden di çünkü etrafımda kimse yoktu soracağım yani ben sormamaktan yanaydım. Ama İnan öyle değil eğer şu an ten uyumunuz birebirinize olan bağlılığınız güzelse evlenince de öyle oluyor hatta çok daha güzel oluyor. Ben dokunmayı dokunulmalı seven biriyim eşim uyurken koluna dokunup öperim mutlu olurum o bana sarılsa gözümde olur 😍 evlilik gerçekten muhteşem bişey ger zaman söylerim bunu severek isteyerek gönlüne rızana göre olduktan sonra hepsi oluyor merak etme sen böyle yersiz korkuları çıkar hayatından anın tadını çıkar bir daha o anlar olmayacak 😍

Birgenckizingizlidefteri kişiden kişiye değişir o biz eşimle evlenmeden önce en fazla yanağımdan öpmüşlüğü vardı hiç o taraklarda bezi yoktu yani sarılırken bile çekinirdi sonra bir evlendik gerçek yüzünü gördüm 😂😂 tepemden inmiyor maşallahı var bazen benim canım istemiyor evin içinde beni kovalıyor 😂😂

Kızlar uzun uzun okudum tüm yazdıklarınızı teşekkür ederim cevaplarınız için kafama daha net oturdu bazı şeyler 😽 hepinize çooook mutluluklar dilerim 😻😻😻

Ebrar bence çiçekçiye gidip kendine istedğin bi çiçeği buket yaptırmalısın çok iyi hissedersin ☺️Ben arada öyle yapıyorum. Önce kendine değeri sen ver karşındaki de anlayacak bunu .