Mervekaynak Merhaba hanımlar… Aranızda duphaston ilacını kullanan varmı varsa etksii ne oldu yarar sağladı mi Bilgi verebilir misiniz
Ceren1234 Mervekaynak adet duzenleyici olarak verıyordu doktor bana gebelik şüphesinde ve emzirirkende kullanabılıyorsun ama cok uzun sureli kullanılcak bir illac deyıl doktora danısmadan kullanmayın yıne sız
papatya_ Mervekaynak adet duzensizligim icin kullanmistim bende yan etkileri oldu daha sonra başka hap kullandım
Mervekaynak Ceren1234 benim 80 gün oldu doğum yapalı hala akıntı ve kanamam bitmedi dokotrun bu ilacı kullan dedi emin olamadjm kullananlardan fikir almak istedim
Ceren1234 Mervekaynak benim getirsin diye veriyordu ama doktorun demiş kullan dıye bi bildiği vardır bende bir dönem 1 ay boyunca regliydim kesilsindiye baska bi illac vermişti kesildikten sonra dupastonu iç demişti düzene sokar dedi gercektende düzene sokuyordu
Mervekaynak senOlsanBari doktorun yazmasına gerek varmı direk eczaneden alınabiliyor nüve fiyatı nedir
Carpediem Benim kistin yüzünden bu ay kanamam 15 gün sürdü doktorum duphaston verdi ve adetim kesildi
_edanurersoydilek Carpediem merhaba canım benimde adetim uzun sürüyor ilaç kullandıktan kaç gün sonra kesildi adetin ve ilacı ne kadar kullandın