AyselGummat Kizlar dogum yaptigim 2 yil oldu amma hala karim cok buyuk bir turlu zayiflata bilmiyorum 😔Ewim cok rahatsiz oluyor ,nasil zayiflata bilirim🙏🙏
Rouge AyselGummat sen rahatsız oluyosan kilo vermelisin .yediklerine dikkat et diyet egzersiz spor baska care yok malesef .söylenilen bazı içeceklere inanma derim bosa ümit ve vakit kaybı
seniseviyorum AyselGummat ekmegi şekeri tuzu hayatından çıkar günde 3 litreden fazla su iç abur cubur yeme kola falan içme günde en az yarım saat egzersiz yap ben 1 ay önce 98 kiloydum ve şuan 93 kiloyum kafana koyduğun zaman emin ol veriyorsun kiloyu gece yemek yeme alışkankıgın varsa bırak hamur işleri falan yeme yersende 1 dilim ye yeşillik tüket bol bol salatalık ye domates ye inanki açlık hissetmiyorsun hiç günde 2 tane haşlanmış yumurta ye 1 kibrit kutusu büyüklüğünde az yağlı peynir ye 5 yada 6 adet zeytin ye kepekli ekmek ye 1 dilim yulaf ye sütle birlikte
Aspirin AyselGummat eşimin kuzeni var yurt dısında yasıyor 120kilo felandı heralde bilmiyorum ama 55 kilo verdi bir yıl olmadan hearble life mı ne olnunla birde yedikelrine dikkat edip soor yaptı tabiki
Hmyra0611 Rouge instgramdan sedef kaymak onere bilirim size 🙏🏻 3 cocuk annesi 1 yolda 60 kılo vermis ve simdi tas gbii 🥰😎
Rouge Hmyra0611 teşekkür ederim 🙏ben spor yapıyorum ,kilo problemim yok .yinede aklımda bulunsun. post sahibinin işine yarayabilir belkide de ona söylemek istedin🤗