Ozge Miskin hayatım karıcığımm der geneldee 😊 yatakta soyledikleriyle ortalık alev alıyor zzten eriyorum bitiriyorum resmen 😀😀
Grace_has_arrived Marti BANA ŞU BANAAAAAAA : kocasının kullandığı kadının da kocasının kast ettiği şekilde anladığı, aralarında sıcaklık oluşturan sözlü bir ifadeden SANA NEEEEEE Ay neyse ya ben çirkef olamıyorum oturmuyor bana başaramıyorum 😏😂
Marti Grace_has_arrived buraso ozgur bir platform ya istedigim kisinin yorumuna cevap veririm yorum yazarim SANANEEEE.ayrica cirkeflik cuk diye oturdu🤣🤣🤣
Adrienne Grace_has_arrived bırak uğraşmana değmez kafasına göre kursun 😂 istediğini düşünmekte Özgür çünkü biz kendimizi biliyoruz 😁 onun bir lafını kafama takıpta kocamla kavga etmem ona da bu fırsatın eline geçmesine müsade etmem kendi kaosundan beslensin 😂
Grace_has_arrived Marti sadece platform ve siz özgür değilseniz ben de istediğim yorumu yapabilirim o zaman. Sanırım konu kapandı, boş topa çıkmış oldunuz. İyi akşamlar. İyi forumlar.
Marti Adrienne hayir sen niye atladin simdi daha ne uzatiyosun.demekki kafana iyi yer etmişim.isine bak bana laf atma.
Marti Grace_has_arrived beni etiketlemeden istedgn yorumu yapabilrsn.sen baskasina saldir hadi sanada iyi aksamlar