soulless Hemen hergün bizde yaparız ama daha içindeyken yumuşadığını hissediyorum niye öyle oluyor diyorum yoruldu diyor. Yokmudur Bi hal çaresi en güzel yerinde yumuşaması sinir ediyo beni 😒
2zlerim soulless yumuşaması bence dikkati dağıldığından hemen dikkatini tekrar toplayacak bişeyler yap mesela yumuşadığını ona hissettirmeden pozisyon değiştir oral yapıyosanız yapabilirsin yada ellerini tutup vücudunda gezdirebilirsin vs yani dikkatini toplatmaya çalış sertleşiceğini düşünüyorum
Busrataskiran Off valla bende sert seviyorum normalde bi vurmada canım acır ama sevişirken parçalama beni mozart beni derim onuda çok tahrik eder ve benide aşırı zevkten bayıltır iyice iyice sonuna kadar kökle derim oda süs süs süs der
Busramiran Kamelia demio ya tek ben değilim demekki boşalayım mı diyor bende boşalma diyorum daha fazla sık daha devam et off tamam deme şöyle diyor daha çok geliyor diyo🙈
Kamelia Busramiran bi ara dediğin gibi bende uyuyor numarası yapmıştım . Hemen kaşık pozisyonda içime girdi, oda da loş ışık vardı. Ambiyans da süperdi.. Çok zevkliydi 😂
Busramiran Ben seyide çok seviyorumm bazen uyku numarası yapıyorum beni uyurken sıktığını sanıyor ama varyans ufffff deli gibisi ıslanıyorum normal sevişmeden daha keyifli denemenizi tavsiye ederim uyuyor gibi yapım ve kendinizi rahat birakin
Busramiran Kamelia kesinlikleee ara ara yapıyorum oda sessiz sessiz yavaş yapmaya çalışıyor uyanmiyim diye kıyamam 😀
Kamelia Busramiran eşim içime girse direkt uyanırım 😂 o da ben inlemiyim diye sessizce yapmak istediğinde ağzımı kapatıyo daha can alıcı oluyo 😁
Birsusamannesi Busramiran uyanmayayım diye mii 😳 kız içine başka bişey giriyo uyanmamak mümkün mü 😄 gerçekten hissetmediğimizi mi sanıyorlar acaba 🤔🤣
Busramiran Kamelia harikasın yaaa valla bunu arkadaş ortamında anlatıyorum git işine diyorlar al istese bak aynen öylee 😀😀 ağzımı kapatıyor arada sallıyor beni arkamdan sarıldığı için yavaş yavaş gidip geliyor bence oda daha fazla zevk alıyor çünkü arada duruyo ve offf falan yapıyor
Kamelia Busramiran of ya canım çekti😅 eşim gelsin de bi ayar veriyim hemen gece için 😂tabii oğlumdan fırsat kalırsa
Busramiran En can alıcı kısmı da poponu ayırıp genişleterek girmesi orada boşalıyorum fışkıriklar fiskiriklar