Gravidbastamor canım benim emin ol ki böyle daha iyi olucak. Çocuğu baba sevgisi mahrum eder helede babası varken bu yaptıklarını duysa zamanı gelince beni neden doğurdun derse o zaman daha bi çaresizlik yaşarsın. Sen tek başına baba sevgisini de veremezsin. Bide böyle bi pisliğin genini taşımak ona ödül olur. Kendisi başkasıyla evlilik planı yaparken (üstelik seninle evliyken) senin hiçbir seyden haberin yokken bunu yaşatması akıl alır gibi değil. Gittiğin yolda tek başına yürürsen daha sağlam adımların olur. Günün birinde yeniden tutuncak bir dalın, bir yuvan olur. Ailenin de durumu pek yokmuş . Benimle yaşıtsın üstelik hayatının baharında gencecik ve anlattığına göre güzelde bir kızsın. Elin ayağın sağlam, kimseye muhtaç değilsin. Yurtdışında şartlar daha iyidir iş imkanında . Güzel bi iş bulur yine çalışır kendi yolunu raya koyabilirsin. Hiç kimse vazgeçilmez değildir inan bana. Sadece yaşanmışlıklar aklına geldikçe kötü hissedersin . Ama sonrasında iyiki kurtuldum diye seviniceksin. Aile kuzusu olan birinden hayır gelmez . Ki ailesinde de vicdan olsa sana bunları yaşatmaz . Kendisi de ailesi karaktersiz insanlar . Hiç onlarla bağın kalıcak bi durumun olmasın. En güzel kararı verdin. Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın. Bi an önce çaresizliklerimizin yerini güzel günler alsın inşallah🌸🌸