Hayat_ üşenmedim ve okudum çok etkilendim. Şükür kocamla iyiyiz. Bazen bizim cinsel hayatınızda da gel gitler oldu işlerini sıkıntılarını yansıttı herkesin dediği gbi ben de saldım umursamadim ama olmuyor hemde hiç olmuyor umursamadikxa daha kötüye gidiyor aradaki o sevgi şevkat bağ hiç bsy kalmıyor zamanla o sınır senin saygini da yok ediyor ve gerçekten hiç bı çocuk bunu hak etmiyor böyle bı evliligin içinde büyümeyi. Çocuklar anliyor bı bakisinizla bile sevginizin olmadığını. Evet keşke o an söyleseydin içindekileri o an dink edebilirdi ben bu noktaya getirmişim diyebilirdi. Ama keşkeler geçti. Öncelikli hatanız çocuğunuzla yatmaniz yatakların ayrılması. Evet çocuğunuzla yatabilirsjniz ama bu sürekli hale gelirse kopukluk oluyor kendimde yaşadım sonra baktım olmuyor hemen ayırdım 1 ay zor oldu sadece. Ve gerçekten bı evliligin %95i cinselliktir kim ne derse desin. Eskiler geecim derdinden bunu onemsenmeyecek raddeye getirmişler ama artık teknoloji devri hayatlar rahat. Bı arkadaşım da sen gbiydi 1 yılın sonunda dayanamadı eşyalarını aldı kocası işten gekince sakince herşeyi anlatmış nasıl bı çıkmazda olduğunu duygularının ölmeye basladigini ama sadece onu suçlayarak değil belki ben çekici gelmiyorum tutkum yok belki o yüzden benle bsyler yaşamak istemiyor olabilirsin falan demiş bı sure kafamızı dinleyelim sen düşün ben düşünuyum varsa hatam sen de söyle bende düşünuyum demiş. Biraz bı uzaklasalim bakalım özlüyor muyuz ne istiyoruz nasıl gdecek diye. Sonra çantasını alıp çıkmış annesi gile gitmiş. 2 haftanın sonunda kocası gelmiş hatalarını anlamış sekilde ve şu an çok mutlular hem evlilik hem sex anlamında sizde bence bı sure ayrı kalın bı düşünün boşver umursama diyenlere saygım var ama olmuyor gerçekten siz bsverdiginizi zannediyorsunuz ama gene olan size oluyor mutsuz bı evliligin içinde mutsuz bı kadın olmaktansa cabalayan kadın olmayı tercih edin