Birisii Egemmm yani bu kırılmaktan çok öte bişey eşin başkasıyla birlikte olmak istiyor ve senide katıyor işin içine. Allah şaşırtmasın
Birisii Yemin ediyorum burda böyle yazılar okuyunca gece rüyamda kocam beni aldatıyor flan sabah adama sinirli uyanıyorum baya etkileniyorum galiba ama okumadanda duramıyor insan
NorthLight Birisii yemin ediyorum ne zMn buralarda aldatma postlari falan okusam rüyama giriyor ama eşime belli etmiyorum eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak için 😂
Esmerimmm Egemmm Kız öylesine sorulmuş bir soru sandım ben gerçekten eşin sana böyle bir şey demiş ve sen sessiz mi kaldın gerçekten
Esmerimmm Egemmm Pekala o an bir şok geçirmiş olabilir ve sesiz kalmışsın lütfen şimdi sessiz kalma o evi başına yık bunu sana nasıl teklif eder aklım almıyor açıkçası adamın içinde sana dair en ufak bir sevgide saygıda yok
Kimsemkimimyaw Egemmm ciddi anlamda mi sordu acaba şakaysa komik degil cunku 🙄esim boyle bisey dese heralde evden atarm defolur kimle yapyosa yapar bensiz😣😣
Egemmm Kimsemkimimyaw Bir gece seksten sonra dedi ve kaldı öyle nerdeyse aradan 1 hafta geçti ve hiç konusu olmadı bı daha ama benhep içimde alıp veriyorum kafamı kurcalıyor düşünmeden edemiyorum
Kimsemkimimyaw Egemmm biraz sesini ckartmaya bak canm sen Yoksa bu gidişle basina gelir genel anlamda okudum sessiz biriyim diyosun bu dünya sessizlerin dunyasi degil malesef 😬
Sedaa Egemmm ya ben gercekten cok şaşkınım şuan. Ne kadar sessiz olsan da böyle bi teklif karşisında her insan çıldırır ya. Biraz baskın ol. Düşüncelerini eşine açıkca belirt. Yoksa eşini kaybetmekten mi korkuyorsun.
Yokartikk Egemmm ağızına sıçarım o nasıl bir kelime hangi cesaret le gelip bana bunu Soylicek tekmeyi atarim yallah nekadar saçma bir soru bu yaa kusurabkma
Yokartikk Egemmm sustunmu nasıl susarsın bu sözlere gerçekten helâl olsun bağır cagirsaydin hatta küfür etseydin deseydin ozman 2 erkek ben düşün deseydin neden sustun 😤
Yokartikk Egemmm canım.benim susma lütfen o terbiyesini bozmuş sende boz çok üzüldüm adına ama susma sakin konus