Merhaba kızçeler bu yeni hesap malum klasik tanıdıklar vs.
Konuya direk gidiyorum.
Ben kapalıyım ama evde sortlar etekler croplar elbiseler vs özel alanım istediğim gibi giyiniyorum ama bur kere bile eşim bana yada giydiklerime guzel hicbirsey soylememistir soylemesin onemli degil sonucta sevdigim icin giyiyorum ama ayni sekilde disarda birini gorse eminim ki BAKAR nasil bu kadar emin konusuyorum derseniz gecmiste benzer iki olaya şahit oldum o gunden bu yana şahit olmamama rağmen maalesef asla guvenemem ki bunu kendisi de bilir. Eşimle her konuda anlaşırız arkadas gibiyizdir beni ezmez ezdirmez falan neyse bu hafta 1 gun arayla 2 kere uykuda bosalmis birinin ruyasinu hatirliyor birini hatırlamıyor evet bu gayet normal bisey ama yine de morali bozuluyor insanin sabahta bunu konusurken bana sen benimle yapmazsan bak boyle bosa gider dedi, yapmazsan dedigi de sezaryen dogumdan sonra duzenim tamamen gitti bazen 10 gun sürüyor benlik degil yani oda ciddi soylemedi. Benim ister istemez biraz suratim düştü ama belli etmiyorum buda kalkip geldi iste biseyler yasayalim diye bende istemiyorum dedim ki gercekten istemiyorum bu evlilim hayatimiz boyunca ilk reddedisim ama adam trip atiyor ben niye yaklastigini biliyorum bu olay olduğu icin gönlümü böyle alacak beyinsiz. Bende ona sen istemediginde olmuyorsa ben istemediğim de de olmaz niye trip atiyorsun diyip kalktim ki gercekten yorgunumlar ya da uyuyakalmalar yasadim bunu agziyla dile getirmese bile belli ediyordu. Sonuca varirsak sıkıldım.
1 Güvensizliğimi nasil aşabilirim?
2 Cinsel ilişki konusunda nasil davranabilirim?
Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum