Schei Cilekliturtaa bildiğim kadarıyla iradeyi yok ediyor bilinçaltındakilerin açığa çıkmasını sağlıyo hatırlamama gibi bi durum olacağınj sanmıyorum
bitterdelisi24 Miskin cok teskkr ederm guzelim allah razı olsun 🌹🥰 bi bardak ıckıyle kmse sarhos olmaz bi çekmelik ottanda kmsenın kafası guzel olmaz.. kadın genelleme yapmıs ot içti demıs esrarın cesıtleri var .. umarm bende senı aydınlatmısımdır güzelim 🌹
Kamelia Cilekliturtaa Konu hakkında bilgim yok . Üzgünüm… Kırılma lütfen bana ama umarım müptezelin biriyle sevgili değilsindir 😕
Sokratesss Otu çok abartmadiysa bilinçlidir diye düşünüyorum ve bilinçsizlik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum mutlaka kendindeyken düşünmüştür eğer böyle birisi varsa hayatında çok dikkatli ol tatlım
Lavinia_ Cilekliturtaa yok canım ne dediğinin bile farkinda olmaz… Otu bilmem de içki falan içtiğin de insan içinde ki gerçek fikirleri söylüyormuş
Cilekliturtaa Kızlar cevaplarınız için çok çok teşekkür ediyorum herbirinize ayrı ayrı bu kişi malesef kardeşim😔 çok uzun dile getirilemeyecek kadar büyük olaylar yaşatıyor bize. Yardımcı oldunuz Allah razı olsun 🧡
Cilekliturtaa Gerçekten bilinçsizce konuşmuşsa ve bu ot değilse ne içmiş olabilir kafayı yemek üzereyim😣
Cilekliturtaa Adrienne keşke söyleyebilsem kimseye anlatılamayacak kadar kötü dahada bundan ilerisi olamaz psikiyatri den destek alacağız çok sağolun😔
Miskin Cilekliturtaa Psikiyatri desteği + Çok bağımlı ve zarar verme boyutuna geldiyse amateme yatırın.
Marti Cilekliturtaa soyledigi seylerin cogunu kesinlikle hatirlamaz.canli bombalar genelde bundan kullanir.dusun kendini patlatan insandan nasil bir bilinc bekliyorsun?
Mirinda Marti canım senin söylediğin şey başka bir şey olabilir mi? Ot çünkü asla böyle bir duruma sokmuyor gayet dışarıdan anlaşılmayacak şekilde kendinde ve bilinçli oluyorsun, tek etkisi gülmek.
SansursuzKadin bitterdelisi24 ot kullanmis biri olarak ot nasil kafa yapmaz derler anlamadim bende kendimi havuz a atmistim ama havuz diye atladigim yer kapının onuydu😆😆😆
Cilekliturtaa Adrienne hakaret olsa keşke inanın psikiyatri den başka kimseye anlatabileceğim şeyler değil bunuda yaptı ya artık ötesi yok