Btl0610 papatya02 yan etki yaptı mı acaba 3 aydır kullanıyorum neredeydr her gün kanamam oluyo. 3. Aydan sonra düzene girer dediler ama sizde oldu mu
Btl0610 Dorukseren adetin ilk günü ya da 2. Günü başlatıyolar bunun sebebi adet düzensizliği yapmaması içinmiş adet olmadan da kullanılabilirmiş. Sağlık ocağındaki ebene sor daha iyi bilgilendirir😊
bisadekahve Safiye_nur_kaplan1 evet bende duydum onu takan doktora da dedim böyle böyle oluyormuş korkuyorum da dedim tevekkül et tedbir benden gerisi allahtan diye düşün dedi
oreo61 bisadekahve adet olmayı bekliyorum taktırmak için , büyük oğlum 31 Küçük 6.5 aylık . prezervatif ile büyük oğlum 16 ayllıkken hamile olduğumu öğrendim 😭😭
bisadekahve oreo61 Allah Allah çok şaşırdım yani yırtılmadan hamile kalmış olmana nasibi varmış ki gelmiş böyle düşünmek lazım
Kbranur65 ikraninannesii geri çekilme ile korunuyoruz ama dikkat ediyoruz çok şükür bugüne kadar öyle bir sıkıntı olmadı eşim prezervatif kullanmıyor sevmiyor ilaç bırakmıyor zararlı kaldık öyle
Kbranur65 ikraninannesii ben geç hamile kaldım yinede korkuyorum her ay adet olmaya yakın olacam mi diyorum çok şükür oluyorum kızıma da tedavi oldum sonra hamile kaldım