Bisaniye karşılıklı olan nasıl marathon nasıl biz hep klasik veya ince aldık baska denemedik

• [silindi]

Bisaniye biz hiç kullanmadık ama çok güzel derken farklı bi hismi veriyor denemek geldi içimden😅

Bisaniye tamam güzeldir de fark ne yani😂😂😂dün eşime artık yüzümü kızdırdım dedim birdahakine tırtıklı alalım 😂suratını böyle bi garip yaptı niye ki ne farkeder dedi güldü bende demek ki farkı var ki çeşitli yapmışlar yoksa hepsi tek çeşit olurdu dimi dedim birşey demedi sessiz kaldı

Sjsjsj Biri tırtıklı biri değil. İncelik kalınlık farkı var. Birinde geciktirici etkisi var vs vs. Onlara göre bir farkı yok hepsi prezervatif derler 🙈Ben trendyoldan kafama göre karışık çeşit çeşit alıyorum deniyorum. Aslına bakarsan bana görede bir fark yok 😂

[silindi] Yani gaz maskesiyle gül koklamak 😂 Benim açımdan haz alamıyorum vallahi ne yalan söyliyeyim ten tene teması gibi değil elbette. Ama eşim ilişkinin en doruk noktasında geri çekilmek istemiyor😂
          Güzel derken de diğerler kullandıklarımla kıyasladım. Kimisi aşırı kalın oluyordu falan o bakımdan söyledim 🙈

• [silindi]

Bisaniye Ha yok bacım almayım o zaman😅😅😅 ten tene olacak bende daha farklı bisey mi yasiok diye merak ettim

Bisaniye yok tip özellik olarak biliyorum farkı😂😂😂kişinin aldığı zevk olarak soruyorum yani zevk almada örneğin ince ile tırtıklı arasında fark var mı😂

Sjsjsj ufff 😂 B.k gibi ne zevki olacak ki asdhsj 😂 deyip kenara çekiliyorum 😂😂😂

tırtıklı olan daha haz verici bence 🤷🏻‍♀️