Arkadaşlar ateşi düşürmek için ne yapıyorsunuz çocugum daha önce nöbet geçirdi korkyorum ateşi şuan çok yüksek değil ama var koltuk altlarına alnına soğuk bez yaptım parol verdm uyuyor şuan ne yapablrm uykudayken🙏🏻

Ne zaman havale geçirdi ? Doktor bilgisi olmadan ilaç vermeyin çoğu ilaç havaleyi tetikler sizin elinizde bir liste olması lazım gözlemleyin gece boyu

Yaramazannesi nöbet geçirdi derken nasıl yani? Acile gitme şansınız yok mu? İnatçı atesse hastaneye gidin biran önce. Calpol dolven dönüşümlü veriyorum 4 er saat arayla hemen etki ediyor hiç parol kullanmadık onun hakkında bilgim yok. Ilık duş aldırın hemen havluya sarmayin suyu emsin vücudu biraz. Üstünü asla örtmeyin, kızım da yeni atlatti ateşi, bende bekledim birkaç gün düşmeyince gittim biraz daha gitmesem bronşit olacakmış çok şükür birkaç ilaçla atlattı.

Yaramazannesi Geçenlerde bir arkadaş tarif vermişti korona olan bir arkadaşımıza bebeğide ateşlenmişti görürse yazar oda .
        Sarımsağı ezip zeytinyağı ve çörek otu yağı ile karışım yapıp bebeğinizin topuklarına sürün demişti .
        Birde udi hindi yağı varsa evinizde bebeğiniizin sırtına ve göğsüne sürün bugun bir arkadaşımın bebeği ateşlendi udi hindi yağı sürmesini söyledim 39.7 idi ateşi 37.5 a düştü aksama doğru varsa udi hindi yağı çok iyi gelir

Yaramazannesi uyurken koydum ben ya doktorlar atesten korkmayın dıyolar ama daha cok annelerın babaların panıklerı zarar verırmıs cocuga

Yaramazannesi Bebeğimle birlikte covid geçiriyoruz. 4 günümüz öyle ağır geçti ki birde İki gün boyunca hep ateşler içindeydi yavrum. Ateşi çıktıkça alnına eklem yerlerine su tuttum. Çok fazla çıktıkça duş aldırdım. Limonlu çorap giydirdim. Birde zeytinyağı ve sarımsağı karıştırıp bir kaç saat bekletip topuklarına sürdüm. Hani hangisinden düştü bilmem ama Allaha şükür bugün ateşi kalmadı. Çok geçmiş olsun,