[silindi] Nietzsche aslında ben yanlış izah ettim pardon siz bu yüzden yinede şimdikindede yanlış anlarsınız prostat organını istedi benden tabi bunu ya parmakla yada yapay penis ile sağlıyacağız gerçek penis isteyen erkek gaydir zaten
Nigar11 [silindi] kizim anlamiyomusun yapay olsun gerecek penis olsun sonucta bu senin esine girmiyomu? Illa gercek bir penismi olmasi lazim esinin gay oldugunu anlaman icin? Hauret birsey yaa deliricem ben cikiyorum
Annesivekizi Evliliğinizi eşitlik üzerine mi kurdunuz? Yani eşiniz diyor ki sen s.k.liyorsun ben de s.K.leyim???? Yorumumu söylemicem çünkü burada yazanların hepsine savunma yapmışsınız ne diyim belinize kuvvet😂
[silindi] Nigar11 erkeklerin g noktası anüsün 1 baş parmak içindedir orası prostat bezi var bizde nasıl klitoris varsa yani
Nigar11 [silindi] kizim biz muslumaniz musluman bunudami anlamiyormusun? Tabikide anlamicaksin burda kendini esitliyi falan anlaaya calisacaksin neyse…Allah islah etsin bele insanlardan
Olivetti [silindi] eşitlik istiyorsan seninde prostat orgazmı olman gerekiyor . Ne ki bu prostat orgazmı bi açıkla ya
Nietzsche Nigar11 canım müslüman olmayabilirler ,lütfen bu tarz yorumlar yapmayalım. Kısaca fikrimizi belirtip geçelim, çok yükselmenin mantığı yok herkesin kendi hayatı ve kendi seçimi.
[silindi] Nigar11 ben din ayrımı yapmam Müslüman dediğin karısını çocuğunun önünde şiddet uygulayıp caniye gidip zina yapıp sonra yaşlanınca hacca gidip ben Müslümanım demeyle olmaz üzerine alınmayın insan olacak bir kere
Lagosiyawo Nigar11 bence dine bağlamayalım bunu benim eşimde sonradan müslüman oldu ama saygısıyla edebiyle karşısındakine şapka çıkartırrdı bu tamamen karakter meselesi ..
Nigar11 Nietzsche haklisin canim benim kendini hakli dogru cikarmaya calisiyoya sinir oluyorum o yuzden..en iyisi yorum yazmamak
Lagosiyawo [silindi] ya zaten ortalıkta adam kalmadı bari siz aklı başında olun bi kadın bunu kocasına nasıl düşünür beya kocası böyle bişeyi düşündürmeye nasıl zemin hazırlar .. midem diyorum efendim artık kaldırmıyor bazı şeyleri !
ZRaporu [silindi] kendinle çelişme süren 0,26492 saniye. Din ayrımı yapmam diyip Müslümanlığı kötülemen de hoş olmadı.
Rouge [silindi] peki bu ilişkide hanginiz kadın o söyledigin kıyafet falan bunlar normal seyler buarada ama eşitiz diye de gidip neyse neyse yanii sizi ayırt eden bu diye düşünüyorum onu da..
ZRaporu [silindi] alan razı veren razı o zaman yapın hanımefendi bizden niye icazet istiyorsunuz? Bizi niye ortak ediyorsunuz seksinize?
Lagosiyawo ZRaporu bence arkadaşın birinin canı sıkıldı ve yeni üyelik açıp bizi yiyor aksini düşünmek istemiyor beynim ..
Nigar11 ZRaporu biz agzimizi beynimizi parmaklarimizi yoruyoruz sadece) iki tarafta razi olduguna gore bize laf dusmez kizlar ))
Arastimacinadin15 [silindi] öyle biri değilse yapın buraya niye soruyorsunuz hem soruyorsunuz hep cevaplara eleştirilere karşılık veriyorsunuz