Busramiran En sevdiğim olabilirler, uyuma numarası yapıp kocamla sex yapmak 😀 o ben uyurken sex yaptığını sanıyor ama ben zevkten dort köşe oluyorumm denemeyen var mii 😀
Antisosyall Busramiran uyurken nasil oluyo adam salakmi uyanik oldgnu anlamiyomu bide o yaprken sen robot gbi nasil duruyon? Busramiran Bide hernekdr hersy konusulsada bukdr acik yazmanizda ayri bi abes iğrenç oluyo yani
Hanmefendi Akrep tam uykun gelmiştir perideye göz atayım dersin öyle bir yorum çıkar karşına gülmekten uyku felan kalmaz😂😂😂😂😂
Busramiran Ee noldu şimdi benimle alay mi ettiginizi saniyorsunuz 😀 ay çok kafayı taktım şimdi ben buna 😀😀
Adrienne Busramiran buradakilerin ne yazdığını takmıyorsan niye post açtın ? Demekki çok umursuyorsun ki bunu buraya yazıp ne diyeceğimizi merak ettin ya da zavallı egonu tatmin etmek niyetin
Nietzsche Busramiran canım anlattığın olaya takılmadılar ,yazış şekline takıldılar. Hani çok açık yazmışsın ya ,hoş olmamış gibi biraz .
Akrep Busramiran Ahahah burda sana bunu anlatacak değilim tatlım dikkat et uyuya kalırsın falan yanlış yerlere sokmasın 😂
Safiye_nur_kaplan1 Busramiran eeeee napalım şimdi içinde geziyorsa kime neyi kanıtlamaya çalişiyorsun saçma sapan konuşuyosun kaç yaşındasın sen ayıp ya 🤦🏻♀️😂